Български > Хоби и Развлечения
РОДОПСКИ ПЪТЕПИСИ
Dobrev:
--- Quote from: Chechliya on December 19, 2008, 18:32 ---Абе продавачката в Грохорно може да е била добра и разговорлива, но не мога да кажа същото за продавачката в Триград.
--- End quote ---
"Каквото повикало, такова се обадило."
Chechliya:
Не е баш така, аз влязох в магазина доста кулутурно с надеждата да си полафя с братята от Рупчос, обаче само като влязох в магазина и като видях колко намръщено, недоволно и студено ме погледна продавачката...
Смятай щом веднага след това спътниците ми ревнаха да си тръгваме незабавно. С триста зора им надвих поне до джамията да отидем, но така и не ме оставиха да снимам. Като изключим няколкото моми, които видях, останах с доста негативно впечатление за селото. Не епримерно кат' в Слащен ;D Друго си е в Чеча.
Snake:
Chechliq,neznam kolko znaesh moeto rodno selo-no za razlika ot Mugla i Grohotno e kude kude po hubavo.Ako iskate da vidite kak se veselqt pomacite zapovqdaite prez vtorata subota na mesec juni.Imame predoi v seloto -zqloto selo mirishe na pe4eni agneta.
Chechliya:
Някой път може да намина да изкланям един намаз в джамията. Не съм много лаком и агнетата не са ми слабост. Между другото каква е тая църква край джамията?
Nazmi:
Idete v moq roden pomashki kraj po Gocedelchevsko,snimajte s kamera vsichko- djamii,nosii,rituali,obredi,neshta ostanali ot ono vreme i shte razberete edno- Pomashkoto si e nashe,pomashkoto po selata na se kupuva,tova sme nie- pomashkiq narod,az sym gord ot tova,za mene truda na roditelite mi chisti i iskreni struvat i kazvat mnogo koi sme...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version