Български > Фото-галерия

СНИМКИТЕ ОТ БРЕЗНИЦА - II / BREZNİTSADAN RESİMLER - II

<< < (2/12) > >>

Metka:

--- Quote from: Rahmie on December 16, 2008, 18:45 ---Edno krasivo selo Breznitsa.
Edni krasivi snimki.
Edin krasiv narod... no...

No ne e li ujasno, che makar i ot blizo 20 godini demokratsiya samo kakvi kalni sokatsi, ujas. Nima Breznichani, breznishkite chudesni i talantlivi detsa, starite lude, i vsichki ostanali jiteli ne zaslijavat neshto po-dobro. Nima vav tova selo nyama dostatchno zabokateli biznesmeni prez poslednite godini, koito nemogat da postroyat po-dobri patishta. Ili kakva e rolyata na obshtinata ne e li tya, koyato sabira danatsi i moje da napravi neshto po vaprosa. Mislya che tryabva da se sazdade nyakakvo savmestano drujestvo da rechem ”Sami da si opravim seloto” sas obshtina i zamojnite jiteli a i jelaeshti dobrovoltsi na seloto za podobravyane na patishtata na seloto i ne samo patishta. Razbiram, che mnog biha kazali, che koe po napred. No e kraino vreme da se poopravyat tezi kalni i palni sas yami sokatsi na seloto...

--- End quote ---

Rahmie radvam se 4e udrqsh vav sarceto na problema.
I taka trqbva.
Breznitsa e navsiakade kato e v Bulgaria  edna malka 4ast ot horata tane v luks i razto4itelstvo, a drugata  - po goliama 4ast ma4ka kalta i se vozi v magareshki karuci .
Tova e kontrastna kartina koqto vseki moje da vidi vav vsqko pomashko selo.
Obshtestvoto koeto sashtestvuvashe  do 1989 g, se razpadna i na negovo mqsto se poiavi oligarhi4niat na4in na upravlenie.
Dobrovolnite akcii , koito gi poznavame v minaloto, ve4e se s4itat za otjiveli tradicii.
Infrastruktornite projekti koito startiraha naposledak sa dobra tendencia,no  spored mene nqma da reshat radikalno neshtata.

Metka:

--- Quote from: Rahmie on December 16, 2008, 19:01 ---No nie shte prodaljavame da pravim zabelejki i shte se nadyavame za promeni, pa makar i malki no vajni za badeshteto na seloto, nay krasivoto pomashko selo vav Pirina, Breznitsa... :)

--- End quote ---

Ok, az predlagam da im napravime grajdansko u4astie -  prosto da pokanim samia kmet na seloto da doide tuk  vav foruma i
o4i v o4i da 4ue nashteto mnenie za tiova koeto vijdame..

Gelina:
Сали, вие поне си събирате данъците, ние не можем да ги съберем! :( Прав си за всичко!

Ади:
Bukovqnoglu,  sledvashtiiat pyt.... kakto vinagi vremeto prekarano v Breznitsa leti... 9 dena minaha kato 9 minuti... nablijava Kurtulush Bayrama , koi znae moje pyk togava da se vidim  ;)!!!

Nazmi:

--- Quote from: Mangr on December 18, 2008, 00:26 ---
Metka Zakasnal si:) www.album.bg/tuhovishta

--- End quote ---
         s. Tuhovishta- moeto rodno pomashko selo! :)     

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version