Български > Дискусии

Pomaks In the USA - Помаци в САЩ !

<< < (2/6) > >>

Snake:
Neznaeh 4e toi vliza v saita,ti po gi znaesh tezi raboti nali si ve4e 12-god. v Amerika.A az sum samo ot 10.NO znai,4e drug ot Slashten koito pishe tuk sum samo az.I jiveq v Chicago a ne v  Wind Gap.Poznavash me mnogo dobre i sme se vijdali daje v BG,kogato si beshe doshul  purviq put.Az i Djamal Kotelov doidohme v Chicago,moi garant e Ahmet Shukri ot Tuhovishte.Sled nas doidoha i drugi ot nashiq krai.Sega sme kum 15-semeistva ot nashiq krai v Chicago.Az stanah garant na 6-semeistva tuk v Chicago. 3-pomashki semeistva sum dokaral,2-turski ,1-bulgarsko semeistvo.Ami  neznam zashto rukovodstvoto do sega nee pitalo za nego  men koito sum ot Slashten a pita teb ,koto si ot Tuhovishte.Moje bi ti si po blizuk s rukovodstvoto ta za tova teb pitat a ne men.

Nazmi:
Ne se symnqvam v dumite ti,no ti me pomoli da pozdravq adasha ti Suleman ot s.Slashten,a az ti kazah che v Sajta ni vliza otdavna  chovek sys nik Snake,syshtiq si chati s Metkata i mu e priqtel nevednyj Metkata mi e kazval za nego, che e ot s.Slashten,she se kazva Suleman Pashov( Pashata) syshtiq kojto ti iskash da pozdravq,tova e istinata.Ako sledish mneniqta si vednaga bi razbral dali drug ne izpolzva nika ti,nikoj ne me e molil ot rykovodstvoto da proverq,prosto mi stana interesno kogato Metka mi razkaza  vsichko za Snake,a na tova koeto znam e druga lichnost ne ot Chikago.Mojte uvajeniq!

Snake:
Az nikude na Metkata nesum kazval 4e sum Suleiman Pasha,kazvam 4e se 4uvstvam kato Suleiman Pasha,a ne 4e taka mi e  familnoto ime.Az sum Snake i sum v pomak.eu ,a predi tova v pomaknet.com,a oshte po predi v pomakyahoo.com ot 2001,a ti ot koga si v saita ,mai otpredi 1-mesec.

Nazmi:
Zemlqk,hajde da ne sporim koj ot koga e v Sajta,prosto shte te pomolq da se predstavish tuk i slagam tochka.Napishi si trite imena taka kakto az go pravq-eto Nazmi Mehmed Letif-roden v s.Tuhovishte,jivee vUSA- Stroudsburg,chakam tebe i si podavame rykata v imeto na Sajta :)

Snake:
Sulehmen Mahmud Zeyneli-Snake.Izvini me bratko ako neshto sum te nagrubil.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version