Author Topic: Шефкет Чападжиев ще лети в Космоса  (Read 16577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline omega1

• Member
  • **
Халикан, повярвай ми,знам какво говоря.А относно задълженията знам ги,не е нужно да чакам да ми ги каже някой, мога да чета и сама.Не говоря за вярващите,ама разбирай ме както искаш,не мога много да се обяснявам,а и нямам желание.
     Do  kolkoto  mi e izvesno v  Ribnovo ima   dve   djamii.Za6to  ne q  popita6 Gelina   dali  imat  zdravna  slujba  v  seloto    i  ako ima  kade  s  namira  ,  v staq  na  ka6te  e .

Offline omega1

• Member
  • **
Gelina,Saleyka, Omega vie kakvo razbirate pod hodji,Gelina v Ribnovo kolko djamii imate i kolko hodji ima na djamiya,ane barkateli nebiva da kazvate za vseki vyarva6t musulmanin koito hodi v djamiyata hodja,zadaljenie na vsi4ki nas koito se pi6em musulmani e da hodim na djamia kakto ida klaneme 5 vakata namaz,a tova neni pravi vsi4ki vyarva6ti musulmani hodji,nesa hodji i 26te 4oveka ot Ribnovo koito byaha na hadj.A za6to tolkova mnogo se strahuvate ot hodjite za6toto vi kazvat 4e tryabva da klanete namaz,4e tryabva da darjite oru4,4e muzikata e haram,ili ... zatovali taka sme nastroeni sre6tu tyah,ili za6toto nee strah 4e neizpalnyavame i zadase opravdaem vinagi tarsim kusorite na hodjite ponyakoga i nezaslujeno, izvinyavamse ako sam izlezal ot temata no mislya 4e islyama tryabva da obhva6ta vsi4ki aspekti ot na6iya jivot,vsyaka oblast,a edin 4ovek bez religia e kato jivotno
   ne se strahuvam  ot tova 4e hodjata[imama]   kazva  da klanqm  5  pati  namaz  ami  ot  tova  4e  e  £ malak£  grqh  da  pogledne6   v  4ujda  jena ,  ami  golqm   ili  sreden grqh  kakvo  6te    e spored  teb .[tova sa   dumi  na imam[hodja]  na Gone6li  v  İstambul  -  koito   e  moi svat].
  A mi  jena  ne moje  li  da  pogledne  v  4ujd  maj?