Author Topic: Dискриминация  (Read 232581 times)

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Offline abc

• Forum fan
Ynt: Dискриминация
« Reply #630 on: January 18, 2010, 10:52 »
Дано да намерим сили Хат. Ако не, ще потърсим помощ от специалисти да ни подкрепи психиката. А ти ми кажи, удобно ли е да се стои в страни и все да се мърмори колко лошо е това, колко скапано онова, как нищо не правите като хората, как ако беше някой друг нямаше да е така... Като свекърва един вид ;)

Isyankar

• Guest
« Reply #631 on: January 18, 2010, 12:06 »
Горния пост какво общо има с дискриминацията в днешно време или е задължително да слушам и чета героични и възхвални песни за османската империя? Аман от нея, добре, че се е затрила. Амин.

+1

Offline vladoatan

• Member
  • **
« Reply #632 on: January 18, 2010, 20:27 »
Горния пост какво общо има с дискриминацията в днешно време или е задължително да слушам и чета героични и възхвални песни за османската империя? Аман от нея, добре, че се е затрила. Амин.

и abc,и Вие Isiankar...много е просто...когато програмата по определена телевизия не Ви харесва, хоп с дистанционното и се прехвърляте, където пожелаете...

Няма да Ви препоръчвам да се затривате - Аман!

И...Амин!

Offline vladoatan

• Member
  • **
« Reply #633 on: January 18, 2010, 20:29 »
Дано да намерим сили Хат. Ако не, ще потърсим помощ от специалисти да ни подкрепи психиката. А ти ми кажи, удобно ли е да се стои в страни и все да се мърмори колко лошо е това, колко скапано онова, как нищо не правите като хората, как ако беше някой друг нямаше да е така... Като свекърва един вид ;)

Имам много добри приятели - психолози - по 20лв. на час - с 20 сеанса се отлага на първо време срещата с психиатри...

Offline abc

• Forum fan
« Reply #634 on: January 18, 2010, 20:40 »
Имам много добри приятели - психолози - по 20лв. на час - с 20 сеанса се отлага на първо време срещата с психиатри...

Ами възползвай се! Макар психолозите да са малко аматьорска работа се надявам, да имаш полза.

Isyankar

• Guest
« Reply #635 on: January 18, 2010, 20:41 »
Ами възползвай се! Макар психолозите да са малко аматьорска работа се надявам, да имаш полза.

Аз мисля, че той е просто безнадежден случай...

Offline tersid

• Adviser
« Reply #636 on: January 18, 2010, 21:46 »
Добре ,за комплицирани случаи като тия от  командата, които като чуят думата -психиатрия ,сами  си се обаждат ,няма ли да направят  малко отбив и повече сеанси.

Shumarov

• Guest
« Reply #637 on: January 18, 2010, 21:51 »
Добре ,за комплицирани случаи като тия от  командата, която като чуе думата -психиатрия ,сама си си се обажда ,няма ли да направят  малко отбив и повече сеанси.

Не вярвам-те все пак са лекари и са подписали клетва за медицинска етика-на безнадеждни случаи, като исянкар не биха им взели пари! ;D :D

Offline tersid

• Adviser
« Reply #638 on: January 18, 2010, 21:54 »
Не вярвам-те все пак са лекари и са подписали клетва за медицинска етика-на безнадеждни случаи, като исянкар не биха им взели пари! ;D :D
Не е редно наистина , тва са си 4 виши убразувания и караме пето и мислим за шесто.Откаде пари за сеанси.

Shumarov

• Guest
« Reply #639 on: January 18, 2010, 21:57 »
Не е редно наистина , тва са си 4 виши убразувания и караме пето и мислим за шесто.Откаде пари за сеанси.

Мани, ама наричат това инвестиция! Като чета постингите си е направо MONEY FOR NOTHING, или MALGASTO! ;D

Offline tersid

• Adviser
« Reply #640 on: January 18, 2010, 22:03 »
Да ,това си е чиста дискриминация,психиатрите не заслужават никакви пари.Защо да им даваме пари за нищо ,след като може да ги инвестираме в интилект.

вера

• Guest
« Reply #642 on: January 29, 2010, 08:50 »
Дали дискриминацията е само към малцинствата:
Баща гостуващ в сутришното предаване на Нова телевизия пред Лора Крумова твърди:

"Приятелят на бившата ми жена,който е турчин Малтретира детето ми защото е българче"

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #643 on: January 29, 2010, 08:54 »
А моят съсед бие жена си, защото е грозна ;) Но... ако беше красива пак щеше да я малтретира ... от ревност.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #644 on: January 29, 2010, 09:26 »
Дали дискриминацията е само към малцинствата:
Баща гостуващ в сутришното предаване на Нова телевизия пред Лора Крумова твърди:

"Приятелят на бившата ми жена,който е турчин Малтретира детето ми защото е българче"
И смесените бракове често не вървят поради подобни субективни предразсъдъци. Интересно как са му разгадали мислите