0 Members and 7 Guests are viewing this topic.
Горния пост какво общо има с дискриминацията в днешно време или е задължително да слушам и чета героични и възхвални песни за османската империя? Аман от нея, добре, че се е затрила. Амин.
Дано да намерим сили Хат. Ако не, ще потърсим помощ от специалисти да ни подкрепи психиката. А ти ми кажи, удобно ли е да се стои в страни и все да се мърмори колко лошо е това, колко скапано онова, как нищо не правите като хората, как ако беше някой друг нямаше да е така... Като свекърва един вид
Имам много добри приятели - психолози - по 20лв. на час - с 20 сеанса се отлага на първо време срещата с психиатри...
Ами възползвай се! Макар психолозите да са малко аматьорска работа се надявам, да имаш полза.
Добре ,за комплицирани случаи като тия от командата, която като чуе думата -психиатрия ,сама си си се обажда ,няма ли да направят малко отбив и повече сеанси.
Не вярвам-те все пак са лекари и са подписали клетва за медицинска етика-на безнадеждни случаи, като исянкар не биха им взели пари!
Не е редно наистина , тва са си 4 виши убразувания и караме пето и мислим за шесто.Откаде пари за сеанси.
Дали дискриминацията е само към малцинствата:Баща гостуващ в сутришното предаване на Нова телевизия пред Лора Крумова твърди:"Приятелят на бившата ми жена,който е турчин Малтретира детето ми защото е българче"