Author Topic: Dискриминация  (Read 232961 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Hadj

• Adviser
Ynt: Dискриминация
« Reply #555 on: January 10, 2010, 17:34 »
   Ройката 1.Разумният човек ако се стреими към нещо което е значително трява да е готов и на разумни конпромиси.
     П.С.а  до изразите на  последно пишештия нямам думи.Всичко е до възпитание.В моя край също се използва тази дума и се счита за кръвна обида.При спор между възпитани хора обече не съм я слушал.

Shumarov

• Guest
« Reply #556 on: January 10, 2010, 17:39 »
Изтрито по молба на Шумаров!

Non grata

• Guest
« Reply #557 on: January 10, 2010, 17:52 »
Един шумник не може да ме обиди по никакъв начин. Още повече шумник-емигрант.

Offline Hat

• Moderator
« Reply #558 on: January 10, 2010, 20:59 »
Според мен сьщо правилният пьт не е политиката а силни и влиятелни местни структури без значение дали са неправителствени организации или нещо подобно,които да насочват хората и разясняват положението в страната ни по начин достьпен за всички и водещ до комулиране на доверие.Тези местни структури трябва да се оглавяват от хора с авторитет и чистопльтност в отношенията с околните а не самовглабени в себе си и самозабравили се хора целящи само и само облага.На по кьсен етап тези хора "чисти" чрез сайта ни да влезнат вьв врьзка един с друг и да сьгласуват действията си за общонационални решения касаещи помашкият етнос в Бьлгария.Тогава чак може да се организира някаква среща но не мнителна както на П-ОМАК.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #559 on: January 10, 2010, 21:26 »

но ако тогава ДПС пак нареди да се пишем турци,а ако на ГЕРБ им скимне нещо друго,продиктувано от АТАКА!?!

Ройка, имаш ли доказателства за такова нареждане?

Offline teo

• Advanced member
  • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
« Reply #560 on: January 10, 2010, 21:57 »
Ройка, имаш ли доказателства за такова нареждане?

До сега не съм чувал някой на някого да нареди и някой да забрави самоличноста си и като "овци" да отиват да гласуват  като "турци".Видяхте какво стана със Божидар Димитров,стана за смях,а турците даже не си помръднаха и косъма.Този пример давам на вас Ройката 1 защото, именно като лидер на ПОМАК  ви подкрепих,за това че, един народ да придобие облика си и да се говори все повече  за помашкия народ...въпреки че няма да ви регистрирват.За да не паднете в клопките където паднаха Юзеирови,бъдете по здържани, иначе рискувате да загубите и без това скромното което имате.
Моите уважения

Offline roikata1

• Member
  • **
« Reply #561 on: January 11, 2010, 07:42 »
Здравей Метка,естествено очаквах този въпрос,но не очаквах,че ще е точно от Брезнишкия вилает! И в Рибново имаше преброяване през 2001 година и аз гледах как се   " самоопределяха " хората,особено възрастните,които,повярвай ми са много наплашени и естествено виждаха спасение в най-близката мюсюлманска държава,а именно- Турция! А относно доказателствата-писмени такива няма,но ако проявиш малко повече интерес,обърни се към г-н Михаил Иванов, съветник на експрезидента Желев! Предполагам ще получиш повече яснота и ще се увериш,че не говоря напразно! Иначе въпроса е уместен и задължително на него трябва да се отговори съдържателно! Но не си мисли,че нападам ДПС,просто говоря истината,колкото и депесарите да ги боли от нея,естествено не искам да засягам никого,всеки има глава на раменете,така че...! Лек и приятен ден на всички!

Offline roikata1

• Member
  • **
« Reply #562 on: January 11, 2010, 08:09 »
 А относно съжденията на Hat,той до такава степен се е самовглъбил в себелюбието си,че от омраза не вижда по-далече от носа си!Какво значи "чисти" чрез сайта ни,да не би POMAK.EU да е чистилище,та да минаваме през него,за да ни одобри Hat?!? И защо използваш термина Помашки етнос? Такъв официално няма! Хайде да започнем да обясняваме кой какво направи за осветляването на тези хора-Помаците! Тук във форума сте големи мъжаги,излез в откритото пространство и защитавай тази  общност,но не смееш,защото е по-лесно да плюеш себеподобните,вместо да им сториш добро,нали! И нашата среща и решение за създаване на партия изобщо,ама изобщо не е мнителна,защото всичко,което сме говорили и решили на тази среща е удостоверено с протокол,ако имаш желание,обади ми се на 0894940084 и ще ти дам да се запознаеш с него,а не да говориш глупости и да внушаваш на хората ,че сме едва ли не престъпна организация! Срамота е,ако наистина си Помак да пишеш такива глупости,защото по този начин показваш колко истински Помак си! И не си мисли,че твоето виждане за бъдещето на Помаците е най-правилното,кажи конкретно какво предлагаш,а не само да хвърляш във виртуалното пространство идеи! Ще насочваш хората и ще им обясняваш положението в страната,та всеки вижда какво е положението в страната,да не би да искаш да ги убеждаваш,че са добре,а? Или ще ги насочиш да не гледат тютюн,а да се спасявят поединично,както казваше един ексдепутат от ДПС! Давайте предложения момчета,а не да се плюем,като че ли има нещо да делим! Какво да делим,мизерията ли! И кои хора са чисти според теб,тези които се облагодетелстваха от така наречената наша партия,за сметка на онези,които сега трябва да мръзнат по пътищата,защото не е ясно дали ще им платят труда от тъмно до тъмно по нивите?!?

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #563 on: January 11, 2010, 08:58 »
roikata1, в един момент си бях помислил, че сравнението с Яне Янев е било неумесно. След последните ти постинги обаче се убедих, че съм бил прав.

Offline roikata1

• Member
  • **
« Reply #564 on: January 11, 2010, 09:03 »
Ей,много си го обичате тва ДеПеСе!Сравнявай ме с който искаш,ама сте толку смяшни,чи си ниемате пристава! Направо сте толку прузрачни,така ви е болно за партиикота!Ами я сам таков,но нищу опщу с Дели Яну,така а,барем аднош ма разберите бе ора!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #565 on: January 11, 2010, 09:04 »
roikata1, един съвет от мен. Ако наистина желаеш доброто на помаците, моля те не пиши повече във форума!

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #566 on: January 11, 2010, 09:11 »
Ройката, доколкото знам политическата агитация е забранена в сайта, както за някоя партия, така и против нея. А доколкото може да се говори за политика то това е в темата за Политика. Не мисля, че тук му мястото да се говори ДПС криво ли е или не, или пък за вашата организация, защото е такава и партия нема никога да стане, оти с 50 души партия не се прави. Само Бог знае кой е крив и кой е прав! Айде със здраве.

Offline roikata1

• Member
  • **
« Reply #567 on: January 11, 2010, 09:16 »
Това като частна собственост ли го имате,сайта, демек? Ако е такава може да ме съдите за "нахлуване"!И политиката не е всичко,но всичко е политика! А партията ще стане,колкото и да не ви се иска!

Offline roikata1

• Member
  • **
« Reply #568 on: January 11, 2010, 09:21 »
 И всичко което вършим,го вършим единствено водени от идеята за по-доброто на ПОМАЦИТЕ! Никакви задни мисли не влагаме,тъй че,Споко! Не искаме да развалеме на никой рахата,напротив,искаме повече люде да са по-добре,и ако може да са повекето Помаци!

Offline roikata1

• Member
  • **
« Reply #569 on: January 11, 2010, 09:24 »
 И ако мислите да гоните от сайта хората,които говорят истината,това си е чиста Цензура,а дори и ДИСКРИМИНАЦИЯ!  SORRY !!!