За Гуен Стефани и концертав Малаазия съм абсолютно прав-вижте публикацийте в нета,даже и по телевизията го даваха.Да в туристическите дистинации,където течат доларчета няма как да се забрани-ама да видим някоя мюсюлманка по късо поле няма как-нали.
Режимите навсякъде в мюсюлманския свят са автократични-Иран,Кувейт,Катар,ОАЕ,Йемен,Саудитска Арабия и т.н.-не съм видял някъде да има демокрация-даже в Турция армията е защитник на светската държава,като в Египет-значи,ако народа реши друго не в интереса на армията,тя ще се намеси-пак не е пълна демокрация.
Като по изостанали имах предвид по отношение на спазването на личните свободи и правата,както и във възприемането на света.Пример аз съм момиче,дете на саудитец или на какъвто и да е арабин,почитателка съм на Металика искам да се нося като тях-ще мога ли,предполагам не-първо баща ми ще ме набие-без да има кой да ме защити-като организация на защита на децата например,после съседите ще ме заклеймат и т.н. в това число са доста изостанали.!!!!-четете ми постингите правилно!!!!Вижте също по какъв начин сравнявам комунизма с исляма-точно по това ограничаване на личните права-комунизъм-къса коса,определено облекло не нарушаващо нормите на благоприличие(като и по времето на комунизма също можеше чужденците да се носят както си искат,но не и българите)-на мен са ме остригвали публично пред цялото училище защото отказвах да се пострижа и имах дълга коса.
п.с.едно приятелче Аделин като отишли да живеят в Измир се изненадал,че за да покани едно момиче на танц в дискотека трябва да пита братята му-а да останат на саме е абсурд.