Аз бих искал да пусна коментарите под статията, с риска, че знам, че са малко крайни, но са твърде интересни по много линии. Надявам се с уговорката, че са цитат да останат:
Станислв - 23:35, 9 яну
Добре се е подредил мангала мръсен, дано не пострада турчето.
Петър Цигов - 23:26, 9 яну
Циганите са змия в пазвата на скапаната ни държава.Управляващите ги научиха да крадат,лъжат и убиват, само и само да събират гласовете им по избори. Наглостта им минава всякакви граници. Турците са толкова кротки и добри хора. Ако не ги предизвикаш никога няма да тръгнат на нож. Даже смятам, че българите сме по- близо като манталитет до циганите.
shashi - 23:04, 9 яну
Работата с циганите е мног зле.. да забрпанят да раждат повече жт 2 циганчета
Десо - 17:45, 9 яну
Преди 20 години в Бургас мангали,цигани или роми не смееха да преминат моста до стадион Черноморец.Сега града е пропищял.Да не говорим за дискотеки и заведения .На където и да се обърнеш Ром.Или проси илирови по кофите или дебне нещо като гларус баничка.По автобусите неможеш си чу мислиоте от мангалски викове и смях.Преди време не си плащаха и билетите,че и на бой налитаха.Сега вечер видиш ли мангал се оглеждаш за още поне петима. Те по сами несмеят да налитат,ама повечко ли са им никнат крила.И тези наши мили,родни партии и организации за защита на техните права ни докараха до там.Ако на мангал посегнеш може и в панделата да отидеш.Ама око ти пострадаш няма кой да ти помогне.Няма организация ни държава.Жалко за турчето.Ще се наложи да емигрира.
плановик - 17:29, 9 яну
При турците циганските номера не минават.
бай Мангау - 17:19, 9 яну
Турците за ралика от циганите са работливи и честни(не говоря за политически партии), а циганите само гледат да гепят нещо.
слави - 17:15, 9 яну
Всички управляващи през последните 20 години оставиха циганите да правят каквото си искат, а те решиха, ме са ненаказуеми. Не е само в смесените райони. Хората от Северозападна България също плачат от циганските набези, но никой няма интерес да се справи с техните престъпления, тъй като политическите партии са зависими от техните гласове.
Морук - 16:04, 9 яну
Българите няма да избият циганите дано турците го направят.