Author Topic: Dискриминация  (Read 232450 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Metka

• Forum fan
Ynt: Dискриминация
« Reply #30 on: May 29, 2009, 17:34 »
Metka,

стига си бил слънчоглед. Когато, както ти оттърва. Линията я настъпваш ти много повече.

И първолаците знаят, че в самото понятие дори - "Възродителен процес" има политика ! Как може без политика да се обсъжда този процес ? Това е политически по своята същност процес в крайна сметка. Ако целта ти е просто да ми запушиш устата - няма да стане.

Първо , темата е Дискриминация.
Има други теми за Възродителния процес , макар че  за нас нещата почти се припокриват.
Трето ти наистина си в нарушение и то именно в този момент.
Четвърто идат избори и на някои не им издържат нервите.
И пето , ако те баннат заради това че държиш на ината си, и мене ще ме е ят, защото няма да си морален победител.

Isyankar

• Guest
« Reply #31 on: May 29, 2009, 17:41 »
Прочети внимателно мнението ми. Модераторите ще направят същото. Ако преценят, че има нещо за цензуриране ще изтрият имената на трите партии, които съм споменал и до там. Думата държавна сигурност и ченге не са политически до колкото знам.

Но и аз и ти знаем много добре, че без да назовем нещата с имената им - няма как да излезе истината.

Без политика не виждам как може да изплува истината за Възродителния процес. Не виждам смисъл дори да се обсъжда тази тема - не за самия процес, а "за разкриване извършителите, виновниците, същността - изобщо цялата истина за ВП " - без да се говори за политика.

Можем да си показваме снимки, истории колко лошо е било и т.н. - но да се говори за виновни и търси истината - без политика - няма как.

Тъй, че вие решавате ще се говори ли 1:1 за "Истината за виновните за ВП" или не....Без политика и политически имена не виждам как може да се търсят виновни ... Ако ще е забранено да се споменават - просто няма смисъл да се зачеква тази тема.

Иначе си има отделна тема за ВП, но той се споменава във всяка втора тема и е нормално особено в тази както казваш също да се споменава. Но, ако преценят модераторите, могат да ги преместят мненията в темата за ВП. Ама то и цялата тема "Дискриминация" може да се насочи към ВП, щото са доста близки нещата, както казваш ти.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #32 on: May 29, 2009, 17:47 »
Прочети внимателно мнението ми. Модераторите ще направят същото. Ако преценят, че има нещо за цензуриране ще изтрият имената на трите партии, които съм споменал и до там. Думата държавна сигурност и ченге не са политически до колкото знам.

Но и аз и ти знаем много добре, че без да назовем нещата с имената им - няма как да излезе истината.

Без политика не виждам как може да изплува истината за Възродителния процес. Не виждам смисъл дори да се обсъжда тази тема - не за самия процес, а "за разкриване извършителите, виновниците, същността - изобщо цялата истина за ВП " - без да се говори за политика.

Можем да си показваме снимки, истории колко лошо е било и т.н. - но да се говори за виновни и търси истината - без политика - няма как.

Тъй, че вие решавате ще се говори ли 1:1 за "Истината за виновните за ВП" или не....Без политика и политически имена не виждам как може да се търсят виновни ... Ако ще е забранено да се споменават - просто няма смисъл да се зачеква тази тема.

Иначе си има отделна тема за ВП, но той се споменава във всяка втора тема и е нормално особено в тази както казваш също да се споменава.

Аку Бари..

Isyankar

• Guest
« Reply #33 on: May 29, 2009, 17:49 »
Аку  ;D

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #34 on: May 29, 2009, 17:52 »
Исианкар,
чакаме поименен списък :- от китовете на най -високо ниво ,та чак  до най-дребната риба.

Isyankar

• Guest
« Reply #35 on: May 29, 2009, 17:54 »
Исианкар,
чакаме поименен списък :- от китовете на най -високо ниво ,та чак  до най-дребната риба.

Не става. Забранено е да се говори за политика и политици, а в списъка едва ли ще те учудя, че има голям брой настоящи и бивши политици. :)

Тъй, че в някой друг форум по някое друго време. Тук не може. :) Правилата са железни  ;)

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #36 on: May 29, 2009, 17:57 »
Добре, а кой е вдъхновител и идеолог ,поне това кажи.

Isyankar

• Guest
« Reply #37 on: May 29, 2009, 18:01 »
Не може, не може. :) Това са политически въпроси...:))) А аз се стремя да съм по-прецизен към правилата като непомак (все още) от помаците във форума :)

Но нали съм си добричък и леко хитър ще ти дам много силен жокер.

Напиши в търсачката на Гугъл ключови думи: "Архитект на Възродителния процес" и ми кажи името на кой действащ политик ти излиза като архитект на ВП  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #38 on: May 29, 2009, 18:12 »
Бива Ви във вменяването на вина тип отдел"Агитация и Пропаганда" , а имаш ли подръки термометър ,струва ми се ,че си стоял на течение.Затваряй капията

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #39 on: May 30, 2009, 16:59 »
Не може, не може. :) Това са политически въпроси...:))) А аз се стремя да съм по-прецизен към правилата като непомак (все още) от помаците във форума :)

Но нали съм си добричък и леко хитър ще ти дам много силен жокер.

Напиши в търсачката на Гугъл ключови думи: "Архитект на Възродителния процес" и ми кажи името на кой действащ политик ти излиза като архитект на ВП  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Исиянкар, я да погледнем две цифри. Последния ВП над помаците е 1972 г. Толкова упорито визирания от теб политик е роден 1954 г. "Архитект на ВП"? - Бее де  ;)

Isyankar

• Guest
« Reply #40 on: May 30, 2009, 20:16 »
Гузен негонен бяга.  ;D

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #41 on: May 30, 2009, 21:16 »
Гузен негонен бяга.  ;D
İto bez da otgovarya na zadadenite mu vıprosi kakto v sluçaya. AKU BARİ bre

Tralala

• Guest
« Reply #42 on: May 30, 2009, 21:25 »
A az kato dete na bashta pomak i maika hristianka mi e poniakoga mnogo kofti.Postoianno se obijdat pomacite v Bulgaria

Интересно... 
А като такъв не си ли свидетел на самоизолоция и самодискриминация на "помаците"?

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #43 on: May 30, 2009, 22:46 »
Напиши в търсачката на Гугъл ключови думи: "Архитект на Възродителния процес" и ми кажи името на кой действащ политик ти излиза като архитект на ВП  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

С Гугъл не съм пробвал но търсачката на форума ми изкара един подобен идеолог, който се подвизава тук :

http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1316.msg18651.html#msg18651

Ходът на културната революция сред Българите мохамедани в последно време навлиза в своя разгар. Последен етап от нея е усвояване от Българите мохамедани на Български народностни имена. С това се завършва възраждането на тая част от Българския народ, започнало преди две-три десетилетия и извършващо се днес с едно закъснение повече от сто години след общото Българско възраждане.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #44 on: May 30, 2009, 23:03 »
С Гугъл не съм пробвал но търсачката на форума ми изкара един подобен идеолог, който се подвизава тук :

http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1316.msg18651.html#msg18651

"Ти го тераш по небото, а той бил на земята"

- поговорка от Брезница.

непознати думи:
тераш  =  търсиш
небото  =  небето

Мустафа тези дни гледах един игрален филм за Илюминатите.

Във самия филм те  играят ролята на злодей които искат да грамнат Ватикана и взимат четирима заложници кардинали.
Обаче полицията ги търси извън Ватикана, после се оказва че самите илюминати са били внедрени вътре във ватиканската полиция и институций.
Гледаи го филма е страхотен, май се казваше "Ангели и Дяволи" и го има в сайта замунда.
Та тези подривни стратегий са христоматийни примери като класика в жанра, архитекти на Възродителния процес.