Прочети внимателно мнението ми. Модераторите ще направят същото. Ако преценят, че има нещо за цензуриране ще изтрият имената на трите партии, които съм споменал и до там. Думата държавна сигурност и ченге не са политически до колкото знам.
Но и аз и ти знаем много добре, че без да назовем нещата с имената им - няма как да излезе истината.
Без политика не виждам как може да изплува истината за Възродителния процес. Не виждам смисъл дори да се обсъжда тази тема - не за самия процес, а "за разкриване извършителите, виновниците, същността - изобщо цялата истина за ВП " - без да се говори за политика.
Можем да си показваме снимки, истории колко лошо е било и т.н. - но да се говори за виновни и търси истината - без политика - няма как.
Тъй, че вие решавате ще се говори ли 1:1 за "Истината за виновните за ВП" или не....Без политика и политически имена не виждам как може да се търсят виновни ... Ако ще е забранено да се споменават - просто няма смисъл да се зачеква тази тема.
Иначе си има отделна тема за ВП, но той се споменава във всяка втора тема и е нормално особено в тази както казваш също да се споменава. Но, ако преценят модераторите, могат да ги преместят мненията в темата за ВП. Ама то и цялата тема "Дискриминация" може да се насочи към ВП, щото са доста близки нещата, както казваш ти.