Петре, аз не плача :'(за държавни субсидии ,моите пари идват директно от Ислямската лига
.За пенсията ти бъркаш нарочно ,щото знам ,че знаеш за Пенсионните фондове. Средната продължителност на живота на мъжа в България ако е 67 год. то това не се влияе от МРЗ.
Петре имай предвид ,че работника го осигурява работодател, работника не е самоосигуряващо се лице ,а имай предвид и това ,че второто ми висше ,след първото ми ислямско ,е икономическо.
Далаверите на дискриминираните кметове ,не са по различни от недискриминираните кметове. Обръчи и държавни поръчки има всяка една партия която е на власт ,без значение какава е.Всички и ние и вие и те, без изключение подкрепяме крадците и далавераджиите ,щом им гласуваме всеки път доверие.
Българите не са лоши ,лоши им са политиците и непотизма в българската политическа класа.Моите и твоите данъчни отчисления са правопорционални на придобитите ни доходи.Не ги подкрепям и не ги съдя крадливците и далавераджиите, осъждам системата която поражда и предпазва такива явления.
Религията не бива да се меси в политиката, но и политиката не бива да се меси в религията