Author Topic: Dискриминация  (Read 232646 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Isyankar

• Guest
Re: Dискриминация
« Reply #105 on: July 24, 2009, 09:39 »
Semra в Свищовския ако те нарочат, няма християнин, няма мюсюлманин. Ще те късат докато не те издоят до последна капка. Изключително рядко някой се бунтува. Сега незнам как е, но преди беше така.

В Плевенския университет имаше пак такива случки добили популярност. Глупостта и наглостта нямат етнос. Незнам дали си гледала миналата година разследването на Господари на ефира заедин "палав" преподавател?

Господари На Ефира: Сексуален Тормоз Във ФЖМК към СУ -част 1

Борис Ангелов. Гордост за съсловието...

Abc,

напипал си пулса много точно. Расова или религиозна дискриминация наистина няма в българското висше образование, но сексуална ИМА ! Лично познавам един такъв доцент от моя факултет, който ми предава и който дори пред мен си позволява да предлага на колежки неща, които...Абе нямам думи...

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #106 on: July 24, 2009, 10:00 »
Isyankar,
според мене вие бъркате сексуалния тормоз със дискриминация на половете.
Жалко е за България че това ви го казвам аз.
Другата ви грешка е че се опитвате да замажите и оспамите факти на откровена дискриминация на етническа основа.
И то Дискриминация срещу нас помаците.
В доста български университети има сексуален тормоз срещу млади студентки .
Но именно такъв сексуален тормоз срещу помакини студентки е нещо което  има друг привкус.
Представителките на малцинствата при този случай са подложени на двоен тормоз - едно заради екзотичният си прйзход, друго заради принадлежноста им към женският пол.

Ти снощи по много груб начин се опита да засегнеш Семра.Радвам се че ти изтриха коментара, макар че това направи добра услуга на тебе  и лицемерното ти смесване на горните две понятия..

Ata

• Guest
« Reply #107 on: July 24, 2009, 14:29 »
Расова или религиозна дискриминация наистина няма в българското висше образование, но сексуална ИМА !
Nachi kazvash che nqma rasova ili religiozna diskriminaciq tyi li ?
Ti uchish li izobshto ? Men sa me kysali mn pati samo az tova ce FAMILIQTAMI E SYULEYMAN ???
hal haer si nqmash togavkyde jiveesh ti ? nqma diskriminaciq - mi togava zashto ima ATAKA ? zashto horata v shipka i oshte kydeli ne sa napisali gadni i mrysni neshta za turcite, ciganite i pomacite ?
Ogledai se mako na okolo vseki chovek e nacionalist !!! nikoi v BGR ne iska turcite , da ima nqkoi koito s eprestruvat che sa dobri priqteli s turcite ama 5 jylti stotinki ne struvat ... E TVAE DNESHNATA BYLGARIQ - MASVA DISKRIMINACIQ !!! Kakvo da ti kaja... Izjiveei za dago razberesh

user1

• Guest
« Reply #108 on: July 24, 2009, 14:44 »
Плачът на слабите студенти. Бла-бла-бла. Скъсали ги на 3 изпита и голяма рабтота. Аз като съм Ххххов и 1-ви курс не бях взел нито един изпит, дискриминиран ли да се чувствам?

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #109 on: July 24, 2009, 17:54 »
Горкия Метка много държи да е дискриминиран.
Келепир ще да има в тая работа...келепир ...  :)

Шевкет, вече се съмнявам в това дето го разказваш и когато сте били стари войници.
Не издържа теста. ;)

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #110 on: July 24, 2009, 18:59 »
Горкия Метка много държи да е дискриминиран.

Теб това нещо притеснява ли те? То се вижда,кой има келепир от това ,да търси под вола теле! ;)

Ata

• Guest
« Reply #111 on: July 24, 2009, 19:02 »
hehe
Плачът на слабите студенти. Бла-бла-бла. Скъсали ги на 3 изпита и голяма рабтота. Аз като съм Ххххов и 1-ви курс не бях взел нито един изпит, дискриминиран ли да се чувствам?
da we da znam az ... kaji samo ama imash "OV" v familiqta si nali ?
obache az nqmam ? i T. Sinasi SYULEYMAN baq grubo vliza na bylgarite nacionalisti

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #112 on: July 24, 2009, 23:01 »
Теб това нещо притеснява ли те? То се вижда,кой има келепир от това ,да търси под вола теле! ;)
Ми данъци плащам, пък пътя до къщата сами си го правим.
Отпадните води в шахти държим и плащаме на лайнарките да ги извозват.
Тока сами си го прекарахме и т.н.
А циганите ни крадат ли крадат...
То ако Ви поставим на такива условия сигурно ще казвате че сте дискриминирани.
Също като кметът на село Бабяк Мустафа Бъсков.
Дето имал инвестиция на глава на населението по около 6000 лв.
То пътя Варна-Златни Пясъци не се мете, някакъв селски път свети.
А колко са данъците дето се плащат?
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3903&sectionid=5&id=0001201

Та толкова за воловете и дискриминираните хитреци...

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #113 on: July 24, 2009, 23:18 »

Е,да само ти плащаш данъци, само твоя път не е оправен. Само ти нямаш канализация  и водата ти ходи в септична яма. Пък и тока сами си го прекарахте ,а циганите крадат ли ви крадат. Е , ако си сменим местата ,сигурно  ще казваме ,че сме дискриминирани.Оня селски път свети ,щото има хора със метли които метат,  а пък във Варна сигурно вече няма кой да мете.Не ми говори за данъци,Петраки щото ония средства за благоустрояване на Бабяк не са от твоите стинки.Та толкова за воловете и дискриминираните хитреци...

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #114 on: July 24, 2009, 23:39 »
Да Шабанчо. Данъците ги плащам аз и такива будали като мене.
Ти вероятно си някакъв селски имамин дето е на граждатски договор и се осигуряваш на МРЗ.
На МРЗ се осигуряват и сите строители от помашкия сой. Знам го щото таваните на кооперациите по Варна са пълни с тях. По двама в таванска стаичка се бутат.
Да ги питаш що като си имат такива благоустроени села.

А далаверите по благоустрояванията си личат и от другата страна на държавата.
Пряко не са, но непряко са от моя, и на останалите будали, джоб.

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #115 on: July 24, 2009, 23:53 »
Да Шабанчо. Данъците ги плащам аз и такива будали като мене.
Ти вероятно си някакъв селски имамин дето е на граждатски договор и се осигуряваш на МРЗ.
На МРЗ се осигуряват и сите строители от помашкия сой. Знам го щото таваните на кооперациите по Варна са пълни с тях. По двама в таванска стаичка се бутат.
Да ги питаш що като си имат такива благоустроени села.

А далаверите по благоустрояванията си личат и от другата страна на държавата.
Пряко не са, но непряко са от моя, и на останалите будали, джоб.
Да,Петракие.Няма човек в тази държава дето да не плаща данъци.Един хляб да изядеш днес и вече си платил данък. Така ,че данъците не признават етнос и религия,будали и хитреци.
Да имамин съм,само че на трудов договор.Макар ,че почти няма разлика между граждански и трудов договор.Осигурявам на МРЗ наистина ,само че М -като максимална , а не М- като минимална.Което ще рече върху десетократния размер на Мин. РЗ. Но тебе какво те бърка ,върху колко се осигурявам ,щом нито ти ще вземаш моята пенсия ,нито аз твоята.
Да всички строители от помашкият сой ,и от българският сой и от турския сой са осигурени на МРЗ ,това не е лъжа и освен това всички те се бутат по таванчетата,много ясно че нема как да се ширят в мезонети.

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #116 on: July 25, 2009, 00:19 »
Ами хубаво че имамите сте така добре платени и осигурени.
Да се чуди човек що тогава плачите за държавни субсидии.
Ще ме прощаваш, Шабанчо, ама не ти вярвам.

За пенсията бъркаш.
Осигурителната система на БГ е солидарна, а не спестовно-касова, така че ме бъка кой как се осигурява. Заради хитреци дето са на МРЗ статистически мъж умира на 67г. а получава пенсия на 65г. Сиреч будалата 45г. бачка за 2 години мизерна пенсия.

Хайде хитреците от МРЗ не са чак толкова виновни. Сиромах човек - жив дявол.
Големия проблем идва от далаверите на "дискриминирани" кметове, обръчи, "спечелени" държавни поръчки и т.н. а Вие подкрепяте точно такива крадливи хора. Щото ще дойдат лошите българи пак да Ви сменят имената и т.н.... глупости на търкалета...

Не ми пука как се определяш, в какво вярваш и как се казваш, но ми пука колко плащаш на държавата и дали подкрепяш или осъждаш крадливците и далаверажиите.

Религията не бива да се намесва в политиката, а Вие си я месите.

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #117 on: July 25, 2009, 00:40 »
Петре, аз не плача  :'(за държавни субсидии ,моите пари идват директно от Ислямската лига ;D.За пенсията ти бъркаш нарочно ,щото знам ,че знаеш за Пенсионните фондове. Средната продължителност на живота на мъжа в България ако е 67 год. то това не се влияе от МРЗ.
Петре имай предвид ,че работника го осигурява работодател, работника не е самоосигуряващо се лице ,а имай предвид и това ,че второто ми висше ,след първото ми ислямско ,е икономическо.
Далаверите на дискриминираните кметове ,не са по различни от  недискриминираните кметове. Обръчи и държавни поръчки има всяка една партия която е на власт ,без значение какава е.Всички и ние и вие  и те, без изключение подкрепяме крадците и далавераджиите ,щом им гласуваме всеки път доверие.
Българите не са лоши ,лоши им са политиците и непотизма в българската политическа класа.Моите и твоите данъчни отчисления са правопорционални на придобитите ни доходи.Не ги подкрепям и не ги съдя крадливците и далавераджиите, осъждам системата която поражда и предпазва такива явления.
Религията не бива да се меси в политиката, но и политиката не бива да се меси в религията

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #118 on: July 25, 2009, 16:47 »
Ми данъци плащам, пък пътя до къщата сами си го правим.
Отпадните води в шахти държим и плащаме на лайнарките да ги извозват.
Тока сами си го прекарахме и т.н.
А циганите ни крадат ли крадат...
То ако Ви поставим на такива условия сигурно ще казвате че сте дискриминирани.
Също като кметът на село Бабяк Мустафа Бъсков.
Дето имал инвестиция на глава на населението по около 6000 лв.
То пътя Варна-Златни Пясъци не се мете, някакъв селски път свети.
А колко са данъците дето се плащат?
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3903&sectionid=5&id=0001201

Та толкова за воловете и дискриминираните хитреци...

Ами селския път свети,защото си го чистим и поддържаме! Данъци също си плащаме! Не чакаме на твойте пари,спокойно спи! Не вярвам сам да си прекарал тока :)сигурно са били от Енергоснабдяване,защото при нас беше така! ;) Та като сравнявам, сме като вас,не сме от тези дето ви крадат!;) А относно ромите, при нас има и много богати и много бедни,ама то вторите са от мързел! Така че, не ни преписвай ненужни неща. От както си тук само гледаш да нападнеш или да иронизираш помаците,незнам от какъв зор,а не ми и трябва да знам. Слънцето еднакво свети за всички,ако не ти харесва, опитай като ромите, на тях сигурно ще им хареса пък да са на твое място,знам ли?!

Offline PETER

• Forum fan
« Reply #119 on: July 25, 2009, 21:16 »
Направихме си кооперация, събрахме пари, наехме фирма, копаха канали, полагаха кабели.
Идваш на гости и те развеждам из тарафа. Сега Е-ОН иска да и подарим трафопоста си, ама повечето не щат.

Иначе отговорника по PR-а на помашко кметство най-сетни се събуди. ;)
И верно че сте като нас.
Колкото на вас Ви писна да Ви "нападат и иронизират", толкова и на нас ни писна да ни говорят за някаква етническа дискриминация, възродителен процес и прочие дивотии от древноста, дето даже не сме ги помирисвали.

Жалко само че се водите по акъла на местни феодали и дерибеи.

Шабан,
Не средната продължителност на живота, а средната продължителност за вземане на пенсия се влияе от масово осигуряване на МРЗ. Дефект на приходно-разходната система на Бисмарк.
Ако не го схващаш, жалко за икономическото ти образование.
И не всички са маскари. Би трябвало да има честни и достойни хора.
Ако няма какъв е смисъла от твоята професия.  ;)