Български > Хоби и Развлечения

Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !

<< < (15/101) > >>

Родопчанин:

--- Quote from: havallar on April 09, 2009, 18:38 ---Устовци са били извесни с обирите си на медни съдове от северна гърция ,в същото време насилвали местното население.Ето и един виц.
  Отишли устовци ( християни от с.Устово) да крадът бакър в Драма,знаели каде има заровен.Намерили го пълен с злато.Изнивиделица се е появил саибията, и те от страх да не ги хванат изсипали златото и взели бакъра(Медни кухненски съдове) ;D   Голям смях е ...... наистина и не за друго ами за небивалиците които написа .......хехехех
   Затова  им казват каладжии-Родопски хайдути сигорно го знае.

--- End quote ---

Родопчанин:
Двама мъже си говорят по между си.Едният вика: Абе моята жена да знаеш каква е наивна....започна шофьорските курсове и си мисли, че ще и дам да кара колата.Вторият казва: Оооо мойта пък да я знаеш каква е наивна ще ходи на санаториум и видях, че си е сложила в чантата две кутии с презервативи и си мисли, че ще ходя с нея!!!хехех

saleika:
Двама умрели се срещнали в рая и единият попитал:
-Ти от какво си умрял?
-От замръзване.
-Аз пък от яд.
-Е, как?
-Еми, прибирам се и гледам жена ми седи гола и дрехи навсякъде и почвам да търся кой е тук, ама не го намерих и...
-Идиот! Ако беше отворил хладилника сега и двамата да сме живи!

copy  ;D

havallar:
Таман се бях оженил .Нашия телефон постоянно го бъркаха и търсиха Сакалиев.Един път пак звъна телефона-дигнах,а отсреща.
    -Сакалиеви?
  -Един момент-казах им аз.
И почнах да отварям гърдероби,изби-през това време на телефона още чакат.-гледам под леглата.Пък жената вече изгоряла от любопитсво ме пита.
      -Какво търсиш?
     Търся Сакалиев-отговарям и аз и отидох до телефона и им съобщих ,че Сакалиев не в къщи.А жената се превива от смях.Ама е хубаво човек чад-пад да проверява. ;D

havallar:
Лудница. 100 предпазни огради. Кроял се план за бягство...
Най-умният (доколкото може да е умен) измислил план: да прескочат всички огради.
Речено-сторено. Започнали да прескачат оградите. На 24-ата главния питал:
- Уморихте ли се?
- Не! - отговорили бодро всички.
Продължили. На 56-ата пак питал:
- Уморихте ли се?
- Не!
Продължили. На 72-рата пак питал:
- Уморихте ли се?
- Не!
На 99-ата пак питал:
- Уморихте ли се?
- Да!