Български > Хоби и Развлечения
Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !
havaika:
В Слави шоу разбрах каква е причината да излезне Делю хайдутин?Причината е била Смилянския фасул ( и последвалите химични реакции в човешкия организъм) ,който консумирали неговите роднини.
;D ;D
Отец Нафарфори Стани Лазаре 16 11 09 Шоуто на слави
;D ;D
Seiko:
България започна успешно да се усвояват парите отпуснати от " Европеиският съюз" за социялно адаптиране,асоциациране и приобщаване на хората от ромски произход към " Обществото ".Pезултатите вече са на лице.! Вижте едно санирано,високо технологично тяхно жилище , което напълно одговаря на съвременните европеиски изисквания и ценности:
botev:
В една църква, след края на литургията, към свещеника се приближил въодушевен, млад мъж. Хванал ръката на отеца и я разтръскал. - Отче, дявол да го вземе, но толкова хубава литургия досега не бях чувал. - Благодаря ти синко за поздравленията, но ще те помоля в божия храм да не ползваш неблагопристоен език. - Не отче, наистина. Дявол да ме вземе, но досега не съм чувал такава хубава литургия. - Синко – казал отецът. - Пак те моля, не споменавай името на нечестивеца в божия храм и не използвай вулгарен и непристоен език. - Добре, добре. Но все пак, искам да ти кажа, че толкова ми хареса литургията, че оставих 1000 лева в кутията за дарения. Като чул това отчето се облещило: - Стига бе! Сериозно!? Не се ебаваш, нали?
havaika:
--- Quote from: botev on July 22, 2012, 21:48 ---В една църква, след края на литургията, към свещеника се приближил въодушевен, млад мъж. Хванал ръката на отеца и я разтръскал. - Отче, дявол да го вземе, но толкова хубава литургия досега не бях чувал. - Благодаря ти синко за поздравленията, но ще те помоля в божия храм да не ползваш неблагопристоен език. - Не отче, наистина. Дявол да ме вземе, но досега не съм чувал такава хубава литургия. - Синко – казал отецът. - Пак те моля, не споменавай името на нечестивеца в божия храм и не използвай вулгарен и непристоен език. - Добре, добре. Но все пак, искам да ти кажа, че толкова ми хареса литургията, че оставих 1000 лева в кутията за дарения. Като чул това отчето се облещило: - Стига бе! Сериозно!? Не се ебаваш, нали?
--- End quote ---
;D ;D ;D ;DМного верно
botev:
Ей го иде Бай Байрам - Стар Анадолски Сив Вълк и Пехливан !! Пия Сааде на Вересия
http://www.vbox7.com/play:bba85cb7
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version