Author Topic: Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !  (Read 222412 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hat

• Moderator
Re: Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !
« Reply #315 on: April 26, 2010, 15:55 »
Както и предположих.....
Незнам,какво си предположил но аз искам сериозно да помислиш дали е вьзможно,само вьзможно не и нещо друго на такова място да работят хора цигани,помаци или турци.Златните мини от този род са строго профилирани и ти добре го знаеш но се опитваш да гримасничиш и то по грозен за тебе начин.

sirrio

• Guest
« Reply #316 on: April 27, 2010, 16:26 »
Много яка статия  ;D ;D ;D
А в Кувейт бензина и нафтата са безплатни  ;D

Херо: Откраднаха ми колата в Саудитска Арабия
- За какво си харчите парите там?
- Стока има   страхотна. Това е единственото, за което можеш да харчиш. По магазини и   по страхотните молове с кафенета и ресторанти. Навсякъде се пътува с   кола. Имам чувството, че и малките деца карат. Дизелът струва 9   стотинки, бензинът е 18.
- Каква ви е колата?
-   Сега "Шевролет". Първата ми я откраднаха много чевръсто, съвсем скоро   след като пристигнах в Саудитска Арабия. Най-смешното беше, че като се   обадихме на полицията, ни казаха - ако си я намерите сами, обадете се!
-   Не се ли режат ръце там за кражба?
- Митове са това.   Вече има много чужденци. А те са донесли и своите навици.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=459688

Бензина не е ли малко скъп там? ;D ;D ;D

Offline isa71

• Forum fan
Ynt: Re: Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !
« Reply #317 on: April 27, 2010, 16:34 »
Много яка статия  ;D ;D ;D
А в Кувейт бензина и нафтата са безплатни  ;D

ееееее чак пък безплатни ;D ;D кризата дане ги е подминала там ;D ;D при нас е в излишък ;D ;D

Offline tersid

• Adviser
Ynt: Re: Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !
« Reply #318 on: April 27, 2010, 21:22 »
Както и предположих.....
Фотакиев предполага, пък Шефа горе разполага.
Мислем чи в онова горско  са много напреде в челния опит и новаторството и одобрявам тези страхотни идеи за прибиране на излишните пари фърлени от суетни и богати афджии ,убиващи диви хайванчета само за удоволствие.
Яд ме е само ,че има предатели които не виждат прогреса на ентереса и ентереса на прогреса.

Offline Шали

• Advanced member
« Reply #319 on: April 27, 2010, 22:27 »
Старо, но смешно  ;D

Адът екзотермичен ли е или е ендотермичен ?

Следният   текст по-долу е всъщност въпрос даден на изпита по химия във   Вашингтонския университет.
  Отговорът на един от студентите бил толкова "професионален" че   професорът го споделил с колегите си чрез Интернет, благодарение на   което го четем и ние.

Допълнителен въпрос:
  Адът екзотермичен (отделя топлина) ли е или е ендотермичен (поема   топлина)?

Повечето студенти написали отговор съгласно вярванията си, използвайки   правилото на Бойл - газовете се охлаждат при разширяване и се нагряват   при свиване.
  Един от студентите обаче написал следното:

Първо, трябва да знаем как масата на Ада се изменя във времето.
  Следователно трябва да знаем скоростта с която душите влизат в Ада и   респективно излизат оттам. Мисля, че с достатъчна точност можем да   предположим, че след като една душа попадне в Ада, тя не може да го   напусне.
  Следователно напускащи Ада души няма.

По въпроса колко души влизат в Ада, нека да разгледаме различните   религии съществуващи в днешния свят.
  Почти всички религии твърдят, че ако не си техен последовател, ще   попаднеш в Ада.
  След като религиите са повече от една и никой не принадлежи на повече от   една религия, можем да приемем, че всички души ще попаднат в Ада.

При сегашните данни за раждаемост и смъртност, може да се очаква броят   на душите в Ада да нараства експоненциално.
  Да разгледаме скоростта на изменение на обема на Ада, тъй като закона на   Бойл твърди, че за да се запазят температурата и налягането в него,   обемът му трябва да нараства пропорционално на нарастването броя на   душите там.

Оттук произтичат две възможности:

1. Ако Адът се разширява по-бавно отколкото душите постъпват в него,   тогава температурата и налягането ще нарастват докато вратите му не   издържат и целия Ад се изсипе на Земята (until all Hell breaks loose).

2. Ако Адът се разширява по бързо от нарастването броя на душите в него,   тогава температурата и налягането ще спадат докато той замръзне.
  И така, какво ще се случи?

Ако приемем за верен постулата, формулиран от приятелката ми Тереза, че   "по-скоро Адът ще замръзне отколкото аз да спя с теб" и като вземем   предвид факта, че миналата нощ спах с нея, тогава 2 трябва да е вярно, и   тогава Адът е екзотермичен и вече е замръзнал. Крайният резултат от   тази теория е, че щом Адът е замръзнал, то той не приема повече души и   следователно не функционира ... оставяйки само Рая и по такъв начин   доказвайки съществуването на Светия Дух, което обяснява защо миналата   нощ Тереза през цялото време викаше "О, боже!".

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #320 on: April 28, 2010, 10:06 »
Както и предположих.....

И какъв е директора според теб на ловното стопанство?

Offline Hadj

• Adviser
« Reply #321 on: April 28, 2010, 12:59 »
   В едно ловно стопанство/може пък да е това за което спорите/ се разхождат мечока и кумчо-вълчо.Фръцкайки се покрай тях минала кума-лиса.
    -Знаеш ли от кога имам мерак да е приластя а все не мога-казал мечокат.
     Вълчо веднага се скрил зад храстите и започнал да куткудяка  като кокошка,кума-лиса скочила зад храстите  и вълчо я награбич.
     -Браво вълчо, как успя.
    -Ами това е предимството да знаеш чужди езици-отговорил вълчо.

Offline Шали

• Advanced member
« Reply #322 on: April 28, 2010, 16:25 »
Световноизвестен спорт е "мъжете да си ги мерят" :D , в което няма лошо де. Но...откак се е пръкнал този форум разбрах за нова спортна мода - "непомаци" да се състезават кой колко "помашко" има в себе си. Отчела съм временен водач Балканджи, който имал 50% и плътно във врата му диша Исян с 25% (или бяха 20%, не помня точно). Та...хем те двамата думат, че българи мюслими=помаци, хем имали нещо такова в себе си ::) Що е то? - ген ли (па гена бил един същ с българите), религия ли (па то или си, или не си...) или...май са само фантазии, но със сигурност смехотворни противоречия  ;)

Страхотен ден, желая добро настроение на всинца  :P

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #323 on: April 28, 2010, 16:31 »
Световноизвестен спорт е "мъжете да си ги мерят" :D , в което няма лошо де. Но...откак се е пръкнал този форум разбрах за нова спортна мода - "непомаци" да се състезават кой колко "помашко" има в себе си. Отчела съм временен водач Балканджи, който имал 50% и плътно във врата му диша Исян с 25% (или бяха 20%, не помня точно). Та...хем те двамата думат, че българи мюслими=помаци, хем имали нещо такова в себе си ::) Що е то? - ген ли (па гена бил един същ с българите), религия ли (па то или си, или не си...) или...май са само фантазии, но със сигурност смехотворни противоречия  ;)

Страхотен ден, желая добро настроение на всинца  :P
Не ген а произход Пепи. Както един човек, който е наполовина добруджанец на половина шоп казва, че има в себе си шопско или има в себе си добруджанско ;)

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #325 on: April 29, 2010, 09:44 »
,,Без зъби,,

Offline KaraIbrahim

• Moderator
Ynt: Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !
« Reply #326 on: April 29, 2010, 10:24 »
   Тече възродителният процес.На гара Буново е взривен влак и атентатът е приписан на мюсюлманите.Поради тази причина всички влакове са пълни с милиция,която да бди за мюсюлмани.
Влиза в един вагон старшина Петров и вижда-гмеж!Кипи от хора.Между тях и един поп,облечен както си му е реда-с расо и на шията с кръст.
 -Има ли тука мюсюлмани?-пита старшината.
 -Няма!-отговарят
 -Събуйте гащите да видя!
Събуват се хората,уверява се старшината в думите им,само попът си трае.
 -Отче,да видя!
 -Ама как,аз нали съм поп,какъв мюсюлманин?-възмущава се попът
 -Да видя!
Повдигнал си попът расото,смъкнал панталона ,видял старшината каквото му трябвало и отминал.Попът се прекръстил и казал:
 -Какви времена настъпиха-на к...а да вярвяш,а на кръста-не!

Offline Seiko

• Global moderator

neru

• Guest
« Reply #328 on: May 06, 2010, 09:55 »
Един човек имал всичко в живота-семейство,деца,зана- т...бил богат човек,но както често се случва в живота застигнало го нещастието да загуби богатството си.Той толкова се отчаял,че не знаел какво друго да направи и решил да се обеси.Тръгнал към гората,по пътя го застигнал един дървар.Попитал го накъде се е запътил.човекът му разказал за нещастието си,а дърварят го погледнал,поговорил с него,разубедил го и му подал една бележка.Казал му да не бърза да чете бележката,да го направи когато се прибере у дома.Прибрал се човекът,разгърнал бележката,а на нея пишело:"НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА"...Заживял човека със семейството си и с об6ти усилия успели да се справят,потръгнало му и отново възвърнал богатството си...Минало време и веднъж съвсем случайно срещнал същия дървар,зарадвал се,че го вижда и му се похвалил,че всичко при него пак е добре,богатство,семейство..- .всичко си възвърнал като преди.Погледнал го дърварят,помисли и само промълвил:"Ти май скоро не си чел онази бележка,която някога ти дадох..."

Offline isa71

• Forum fan
« Reply #329 on: May 06, 2010, 17:20 »
много хубава и поучителна история,неру
много е важно човек понякога дори и за малко да замисля