Български > Хоби и Развлечения

Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !

<< < (5/101) > >>

kasmet70:
Отишли медии да видят една столетница в смоленско.Като си тръгнали столетницата им казала:
    -Ако се живи и здрави догодина ,ялате пак. ;D

dim56:
Да пусна и аз един стар виц:
Средата на 80-те години. Анджин-сан и Торанага (герои от сериала "Шогун") летят със самолет над България. Когато преминават над някакво село в Лудогорието, гледат долу много хора, фуражки, движение насам-натам... Торанага казва на Анджин-сан да слезе долу и да провери какво става. След малко той се връща и Торанага го пита:
- Какво става долу, Анджин-сан?
- Няма вече Анджин-сан, сега съм АНГЕЛ-САН!

saleika:
 Срещат се двама съседи.- Комши, вашата котка защо мяука така зловещо? - А вашата котка не мяука ли, като я къпете? - Не. - А като я изстисквате?  :D

Eдин ден Зайо Байо отишъл в магазина на Баба Меца: -Бабо Мецо, искам боза! -Няма да ти дам! -Ама,Бабо Мецо,дай боза! Моля ти се! -Няма! -ДАЙ МИ БОЗА! -Ако пак поискаш боза ще ти закова лапата с пирони! На другия ден заека пак отишъл в магазина: -Бабо Мецо имаш ли пирони? -Не! -ТОГАВА ДАЙ БОЗАААААА!

Влязъл един пич в кръчма и казал на бармана:- Барман, дай по едно за мене, за тебе и за всички наоколо. Дошло време да се плаща. Не можал да си плати сметката и бармана го набил. На другия ден пича пак влиза в кръчмата и пак същото... На третия ден влиза, отива към бармана и казва:- Барман, дай по едно на мене и на цялата кръчма. На тебе няма, че като пийнеш едно и почваш да буйстваш.

dim56:
И още един от ония времена:
Питат един преименуван:
- Е, бай Асене, как си сега с новото име?
- Абе да им е... майката! Преди всички ми викаха Асан майстора, а сега - Асен циганина!

mustafa_b:
Началото на 90-те, когато навлизат жълтите номера на автомобилите. Полицаи пресрещат кола с нов номер :
- Тези сигурно са чужденци? Да ги спрем!
Спират ги:
- Моля документите за проверка!
- Кина кликаш? - недоумява шофьора.
Полицаят към колегата си :
- Нали ти казах, че са чужденци...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version