Г-н Пасков,предупреждавам ви в качеството на част от Екипа на www.pomak.eu. Сърдете се после на себе си и си мерете думите!!! В по горното мнение провокираш много,никой тук не е клеветник и лъжец,както и мнението ти за спец.институции дето само ти знаеш"колко кротки са помаците,турци,цигани доказано според тебе в стат,изследвания.
nazmito, предупреждавате ме за какво?
Вие, като част от екипа, можете ли да посочите кое в постинга ми е обида и провокация, и дали то е инициация на провокация, или
ре-акция, отговор на провокация, която
вие и другите от администрацията сте оставили несанкционирани?
Това
правило номер 1 в правилата на форума за кого се отнася?
Само за мен ли?
Когато някой обвинява някого и го оскърбява с обвинението си, и това обвинение е недоказано, това е
клевета, nazmito, и човекът, който го е казал или написал, е
клеветник и
лъжец!
Така е по правилата и на българският език, и по законите на логиката и държавата България!
Вие с тях ли смятате да спорите, или да ми предложите други тълкувания на думите клеветник и лъжец?!?
Явно липсата ти от Форума сега си го изкарваш пак тук.
Моля ви, поне вие, ако не сте дипломиран психолог, да се въздържате от анализи по мой адрес какво и на кого си изкарвам и какъв ми е психичния и здравословния статус.
Няколко пъти подчертах, пак ще се повторя: аз, по силата на работата си, минавам пълен медицински преглед 2-3 пъти годишно, и на всички заключения дотук неизменни заключението е: "клинически и психически здрав!"
Ако вие смятате да оспорите изследванията и прегледите на хора, които са учили за това и го работят от години, разкрийте самоличността си, и, ако сте им колега - заповядайте на диспут при тях, с разпечатките от моите постинги тук, и оспорете тяхното заключение.
Моля, считай това мое мнение като предупреждение към теб,никой няма намерение или лично отношение към теб уверявам те.С уважение Назми.
Постингите на Snake, kasmet70, mangr и още няколко форумци обаче категорично ви опровергават, за съжаление. Защо те са без бан, когато провокациите започват неизменно именно от тях?
Щом сте от администрацията, потрудете се, ако обичате, да проследите дискусиите, посочете къде точно и кого и как съм обидил, и, ако не ви домързи - погледнете и постинга, който съм сложил в цитат, то ест, на който отговарям с, по ваше мнение, "провокациите" си.
И после, ако не ви е срам и ви е чиста съвестта, го повторете това същото: че аз съм бил провокатора и нарушителя на правилата.
Но несправедливо обвинен и оклеветен човек е харам, не забравяйте това!