Author Topic: Нова джамия в София  (Read 98658 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Пламен Пасков

• Guest
Ynt: Нова джамия в София
« Reply #15 on: December 04, 2008, 12:54 »
Пасков не ти ли омръзна да обиждаш всички.Помаците сме кротки хора . ??? ???
Посочете ми обидата ми към когото и да е.
Ако не го направите, ставате клеветник и лъжец.
Колко кротки хора са помаците, руснаците, турците, гърците или негрите банту, могат да го кажат само специализирани институции в резултат на точно такива статистически изследвания, а не интернет анонимец като вас.

Offline Snake

• Forum fan
« Reply #16 on: December 04, 2008, 13:15 »
Моля администраторите да обърнат внимание на лицето Пасков-постоянно ни обижда.Какво трябва още,да го направите администратор ли.Ондер защо така постъпвате с нас помаците ,малко ли са ни ругали и псували и тук ли ще го правят пак.Стига ве4е- гонето го както го гонят навсякъде.На него му плащат да пише и да създава  напрежение.

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #17 on: December 04, 2008, 14:09 »
Моля администраторите да обърнат внимание на лицето Пасков-постоянно ни обижда.Какво трябва още,да го направите администратор ли.Ондер защо така постъпвате с нас помаците ,малко ли са ни ругали и псували и тук ли ще го правят пак.Стига ве4е- гонето го както го гонят навсякъде.На него му плащат да пише и да създава  напрежение.
Snake, знам, че не обичате конкретиката, но все пак, ще се повторя: посочете обидата, ако обичате!
-----
Към администраторите: Клеветите към регистрирани потребители нарушение на правилата ли е, или следва да го приемаме като норма?

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #18 on: December 04, 2008, 14:14 »
пасков(много е голямо първата буква),незнам какъв си доктор но се прегледай  ,аз  съм ел . инжинер и ти поставям диагноза "психично болен".България няма да стане Дубровник-Москва ако мюсулманите не приличат на теб.Повтарям помаците са изтърпяли толкова много и не са носили бомби.Помаците сме толерантни хора въпреки всичко.ти за мен си подстрекател за конфликт ,и аз отказвам да ти давам отговори вече.
   Стара поговорка "Ако видиш по -прост-подмини го,не се връзвай.
Не съм длъжен да се разкривам  на слабоумни. :o ??? ::)
Не сте длъжен да се разкривате, както и не е престъпление да си мижитурка.
но сте длъжен, ако обвинявате някого в нещо, да го докажете и посочите, а вие не го правите.
Прочее, вие сте лъжец и клеветник.
----
Аз никога и никъде не съм твърдил, че помаците са носили бомби. Това е поредната ви инсинуация с ранг на лъжа и клевета.
Подстрекателите за конфликт са тези, които нарушават правилата и нападат злостно и необосновано на лична основа. Погледнете в огледалото си за уточнение.
-----
Ако ел.инжинерите започнат да преглеждат хората и да им поставят диагнози, ясно е защо сме на този хал.

Offline kasmet70

• Advanced member
« Reply #19 on: December 04, 2008, 14:19 »
БЕЗ КОМЕНТАР ??? ???

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #20 on: December 04, 2008, 15:09 »
Колко кротки хора са помаците, руснаците, турците, гърците или негрите банту, могат да го кажат само специализирани институции в резултат на точно такива статистически изследвания, а не интернет анонимец като вас.
       Г-н Пасков,предупреждавам ви в качеството на част от Екипа на www.pomak.eu. Сърдете се после на себе си и си мерете думите!!!  В по горното мнение провокираш много,никой тук не е клеветник и лъжец,както и мнението ти за спец.институции дето само ти знаеш"колко кротки са помаците,турци,цигани доказано според тебе в стат,изследвания.Явно липсата ти от Форума сега си го изкарваш пак тук.Моля, считай това мое мнение като предупреждение към теб,никой няма намерение или лично отношение към теб уверявам те.С уважение Назми.

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #21 on: December 04, 2008, 15:23 »
Г-н Пасков,предупреждавам ви в качеството на част от Екипа на www.pomak.eu. Сърдете се после на себе си и си мерете думите!!!  В по горното мнение провокираш много,никой тук не е клеветник и лъжец,както и мнението ти за спец.институции дето само ти знаеш"колко кротки са помаците,турци,цигани доказано според тебе в стат,изследвания.
nazmito, предупреждавате ме за какво?
Вие, като част от екипа, можете ли да посочите кое в постинга ми е обида и провокация, и дали то е инициация на провокация, или ре-акция, отговор на провокация, която вие и другите от администрацията сте оставили несанкционирани?
Това правило номер 1 в правилата на форума за кого се отнася?
Само за мен ли?
Когато някой обвинява някого и го оскърбява с обвинението си, и това обвинение е недоказано, това е клевета, nazmito, и човекът, който го е казал или написал, е клеветник и лъжец!
Така е по правилата и на българският език, и по законите на логиката и държавата България!
Вие с тях ли смятате да спорите, или да ми предложите други тълкувания на думите клеветник и лъжец?!?
Явно липсата ти от Форума сега си го изкарваш пак тук.
Моля ви, поне вие, ако не сте дипломиран психолог, да се въздържате от анализи по мой адрес какво и на кого си изкарвам и какъв ми е психичния и здравословния статус.
Няколко пъти подчертах, пак ще се повторя: аз, по силата на работата си, минавам пълен медицински преглед 2-3 пъти годишно, и на всички заключения дотук неизменни заключението е: "клинически и психически здрав!"
Ако вие смятате да оспорите изследванията и прегледите на хора, които са учили за това и го работят от години, разкрийте самоличността си, и, ако сте им колега - заповядайте на диспут при тях, с разпечатките от моите постинги тук, и оспорете тяхното заключение.

Моля, считай това мое мнение като предупреждение към теб,никой няма намерение или лично отношение към теб уверявам те.С уважение Назми.
Постингите на Snake, kasmet70, mangr и още няколко форумци обаче категорично ви опровергават, за съжаление. Защо те са без бан, когато провокациите започват неизменно именно от тях?
Щом сте от администрацията, потрудете се, ако обичате, да проследите дискусиите, посочете къде точно и кого и как съм обидил, и, ако не ви домързи - погледнете и постинга, който съм сложил в цитат, то ест, на който отговарям с, по ваше мнение, "провокациите" си.
И после, ако не ви е срам и ви е чиста съвестта, го повторете това същото: че аз съм бил провокатора и нарушителя на правилата.

Но несправедливо обвинен и оклеветен човек е харам, не забравяйте това!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #22 on: December 04, 2008, 15:46 »
     ЗАЩО не ми отговори конкретно на това- да ми публикуваш "специализираните институции" от статистистически изследвания за "кроткоста на помаците...." дето цитираш докажи го,а колкото до провокациите от другите във Форума те са отговор на вас дето ги наричате" интернет анонимници",както и сам си отговаряте на въпроса! Вместо да споделяте неща от реалния живот,или по конкретно да пишете по Темата по горе вие разводнявате темата с лични провокативни мнения към Форумниците.Стремя се да бъда обективен,моля ви не се хващайте  да ми цитирате всяка дума  отговор на ваше мнение,а пишете само по Темата!!!

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #23 on: December 04, 2008, 16:06 »
     ЗАЩО не ми отговори конкретно на това- да ми публикуваш "специализираните институции" от статистистически изследвания за "кроткоста на помаците...." дето цитираш докажи го,а колкото до провокациите от другите във Форума те са отговор на вас дето ги наричате" интернет анонимници",както и сам си отговаряте на въпроса!
Колко една група от хора, обединена по какъвто и е признак на изследването е агресивна, кротка, търпелива или друга, се определя от специализирани институти, които провеждат големи изследвания, социологически в това число. При това изследване се вземат критерии за оценка, формулират се въпросите и методите на изследване, срока и обема на извадката и изследването, и, когато всичко това се проведе по законите на науката, а не по законите на поръчковата пропагандна манипулация, се публикува резултатът.
Моята мисъл беше, че всеки, който не е представител на такава институция или не разполага с такова изследване може да говори само за себе си, а не за всички.
Както аз не мога да кажа: българите са тъпи, търпеливи, или скромни, трудолюбиви, почтенни и човечни, така и моят опонент няма правото да го каже за когото и да било, помаците в това число. Защото базата му е само той и неговият малък свят, обкръжението му. Той реално е никой, един форумец, подобно на мене, но без идентичност. Аз поне съм си с реалните контакти и мена.
Това всичкото провокация ли е, според вас, или обида за когото и да било?

Вместо да споделяте неща от реалния живот,или по конкретно да пишете по Темата по горе вие разводнявате темата с лични провокативни мнения към Форумниците.Стремя се да бъда обективен,моля ви не се хващайте  да ми цитирате всяка дума  отговор на ваше мнение,а пишете само по Темата!!!
За писането по темата съгласен.
Но още веднъж - проследете дискусиите и ще видите кой започва пръв и дали аз съм този!
Дали само аз разводнявам темите?

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #24 on: December 04, 2008, 16:19 »
От тук нататък всяко мнение което не е по темата по горе ще бъде изстрито,а форумиста написал го  ще бъде наказан по правилата на Форума без компромиси!!!!

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #25 on: December 04, 2008, 16:22 »
Тогава - по темата.
Ако става дума за джамия, има значение какво мислят жителите на Малинова долина, а не ние тука.
Ако вие в САЩ, където живеете, имате нужда от джамия, и имате достатъчно мюсюлмани във вашия квартал, и местните власти дадат разрешение - строите си храм и си го ползвате.
Но е нелогично да се строи храм там, където няма последователи на религията - а именно: Малинова долина в София. Но, още веднъж - това е мое мнение без значение - аз нямам думата за там. И ако тук няма хора от Малинова долина, също според мен и законът нямат думата за решаване, а само за мнение.
Така че, тук думата имат софиянци и жителите на Малинова долина, а не Димитровград, Брезница, Истанбул или Москва.
Прочее, решават си местните.

Offline kasmet70

• Advanced member
« Reply #26 on: December 04, 2008, 16:29 »
В смолян има една джамия, а седем църкви.
  Съотношение мюсулмани /християни   70/30 е Пасков, какво ще кажеш.Колкото риба толкова рибари.

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #27 on: December 04, 2008, 16:42 »
В смолян има една джамия, а седем църкви.
  Съотношение мюсулмани /християни   70/30 е Пасков, какво ще кажеш.Колкото риба толкова рибари.
Не знам, дали това съотношение е вярно.
Решаваме си не ние и тук, а жителите на Смолян.
И темата не е за Смолян.

Offline kasmet70

• Advanced member
« Reply #28 on: December 04, 2008, 16:54 »
ти си много знаещ ти кажи ???

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #29 on: December 04, 2008, 16:54 »

Но е нелогично да се строи храм там, където няма последователи на религията - а именно: Малинова долина в София-мнение на Пламен Пасков.                                                                                                                                                               Отговор постинг на Назми.   Г-н Пасков,последователите на религията не се определят по местоживеене както ни уверяваш.Не е логично да ме убеждаваш,че видите ли в София не е имало хора с мюсюлманска религия и затова да не се строи,и въпроса трябва да се реши не със събирането на подписи ПРОТИВ както е сега в момента в БГ а да се погледне по мащабно.И понеже спомена САЩ ще ти кажа,че на никой досега НЕ е отказано ако някой е поискал да строи джамия,стига да се намерят хора.Джамиите тук са отворени и не се гледа така както в БГ.За пример ще ти дам тук в моя район-преди години помаците тук макар и десетина на брой-говоря за времето през комунизма преди 89 изградиха джамия без да имаше тогава последователи,ето обаче сега днес станахме хиляда души все помаци и е радост тази придобивка.Така трябва да се мисли и в София- утре ако пристигне един с мюс.вяра в София и поиска да е тук за месец не е ли по добре да се радва на нова джамия,удобна както е по света,та нали този човек ще се храни тук,ще харчи пари в София,кой печели? И двамата- вярващия пак ще дойде а общината  ще е по добре от този факт.Така трябва да се гледа на нещата,е не да се скача на всичко г-н Пасков,не визирам конкретно вас и не се хващайте за това.