Author Topic: Помаци (Нашенци) в Македония, Косово и Албания!  (Read 46650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Isyankar

• Guest
Ynt: Нашенци в Косово и Албания
« Reply #15 on: May 28, 2009, 13:35 »
Те прогониха собственото си население от страната, сега пък били загрижени за гораните в Косово и Албания?!

Кои те ? Аз включвам ли се в тази група ? Какъв е броят на "те" ? Как мога да се свържа с тях ?

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #16 on: May 28, 2009, 13:43 »
Метка, каква истина бе брат! Те прогониха собственото си население от страната, сега пък били загрижени за гораните в Косово и Албания?! Ама нали трябва да ни се внуши, че гораните /торбешите/ са най-чистите българи.

Журналистката си върши добре работата, за която й плащат. 

Mustafa, az sam tuka i zaradi tebe.
Zashtoto znam 4e si istinski tarsa4 na istini, kolkoto i golemi spamove da se postvat tuka.
Znam 4e pred tebe stoi predizvikatelstvoto edin  den da razkajesh na si4ki nas,
kakvo se e slu4ilo s bashta ti.
Az te razbiram 4e ne paradirash s tova , no naistina e nujno edin den da ni osvetlish.
Nie iskame glednata ti to4ko otnosno nelekata sadba na tvoiat bashta i rod.
I shte te nasar4avame razbira se, badi spokoen.
A shto se kasae za jurnalistkata, az sam v sastoianiq da q osvetlq za nqkoi neshta, poznavam q.
Shte i pishem pismo ot tuka.
No parvo iskam nashite bratq gorancite - Sherif-Mkd,Torbesh i Goranac da si kajat dumata.

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #17 on: May 28, 2009, 13:44 »
Метка, каква истина бе брат! Те прогониха собственото си население от страната, сега пък били загрижени за гораните в Косово и Албания?! Ама нали трябва да ни се внуши, че гораните /торбешите/ са най-чистите българи.

Журналистката си върши добре работата, за която й плащат. 

С тези думи показваш, че си и предубеден!
Омразата си казва думата...

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #18 on: May 28, 2009, 13:47 »
Кои те ? Аз включвам ли се в тази група ? Какъв е броят на "те" ? Как мога да се свържа с тях ?

"Те" - това са "българщиньовците". Ти си на границата, но Фотакиев е точно от "тях", за връзка се обръщай към него.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #19 on: May 28, 2009, 13:49 »
С тези думи показваш, че си и предубеден!
Омразата си казва думата...
Ne Fotakiev!
Otnovo greshish!
Ti provokirash Mustafa i se opitvash da proektirash - "Stokholmskiq sindrom " varhu nego!
Moje bi ne go osaznavash tova, no na mene mie do bolka poznato!
Ili  se laja?

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #20 on: May 28, 2009, 13:50 »
Zashtoto znam 4e si istinski tarsa4 na istini, kolkoto i golemi spamove da se postvat tuka.
Znam 4e pred tebe stoi predizvikatelstvoto edin  den da razkajesh na si4ki nas,
Az te razbiram 4e ne paradirash s tova , no naistina e nujno edin den da ni osvetlish.
A shto se kasae za jurnalistkata, az sam v sastoianiq da q osvetlq za nqkoi neshta, poznavam q.
No parvo iskam nashite bratq gorancite - Sherif-Mkd,Torbesh i Goranac da si kajat dumata.

Показването на следи от куршуми и плачещи деца  е пак средство за омраза.
Кога ще осъзнаем най-накрая , че това мислене е пагубно?

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #21 on: May 28, 2009, 13:53 »
Показването на следи от куршуми и плачещи деца  е пак средство за омраза.
Кога ще осъзнаем най-накрая , че това мислене е пагубно?

Ne e OMRAZA!!
Mustafa nikade tuka ne e razkazval za bashta mu!
Ti iskash da mu zatvorish ustata, koeto me samnqva 4e ili si bil vazroditel ili imash blizak u4astval vav VP.
Mustaf e sfoboden kolkoto teb, da razkazva tova koeto smetne 4e e nujno.
Ina4e spored mene e nai dobre da si prodaljish spora s pomakBG za despota Slav, shtoto mis e struva 4e ti tam uspusna koncite.

Isyankar

• Guest
« Reply #22 on: May 28, 2009, 13:54 »
Не разбирам какво се пените и каква е тая омраза от всички.

Във повечето репортажи, които съм гледал, журналистите отиват и питат хората какви сте вие - някои казват, че са "нашенци", други казват, че са "мюсюлмани", трети казват, че са "българи". Във всички репортажи се подчертава, че те самите са объркани за своята идентичност, но пък и никой до сега не им е протегнал ръка, особено след независимостта на Косово. Щом България желае да им помогне и те желаят такава помощ - нима има нещо лошо в това ? Да им помогнат и други страни, ако могат...Само дето нито Албания, нито Сърбия, нито Косово, нито Македония, нито Турция могат да им дадат европейски паспорти да обикалят Европа. Щото с друго няма кой знае какво да им помогне България на тия хора ...

Нима има нещо лошо в това ? Това ли е "българщината" ?

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #23 on: May 28, 2009, 13:54 »
Znam 4e pred tebe stoi predizvikatelstvoto edin  den da razkajesh na si4ki nas,

Метка, нищо особено не се е случило с баща ми. Човекът сега си пасе овчиците и се наслаждава на прекрасната природа на Родината си. Ми така де, кой му е виновен, че навремето не е поискал доброволно да бъде Димитър?! Хем сега нямаше да е овчар, а професор, от онези мугленските :D

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #24 on: May 28, 2009, 14:09 »
Ne e OMRAZA!!
Mustafa nikade tuka ne e razkazval za bashta mu!
Ti iskash da mu zatvorish ustata, koeto me samnqva 4e ili si bil vazroditel ili imash blizak u4astval vav VP.
Mustaf e sfoboden kolkoto teb, da razkazva tova koeto smetne 4e e nujno.
Ina4e spored mene e nai dobre da si prodaljish spora s pomakBG za despota Slav, shtoto mis e struva 4e ti tam uspusna koncite.
Виждам ,че ти е забавно да говориш във всеки втори постинг за ВП.Винаги в постинготе ти има негативизъм и се описваш жертва.
Ако  дадена истина не ти е по вкуса започваш да обиждаш и да се опитваш да остроумничиш.
Винаги принципа е следният..като свършат аргументите,започват обидите и клеветите.
Никoга не съм си мислел, че им помаци като някои хора тук в сайта.Радвам се , че помаците които познавам не са като ВАС!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #25 on: May 28, 2009, 14:11 »
Интересно мен къде ме поставяш в картинката?

Спокойно, според мен ти отдавна си надживяла тези "българщиньовски" предразсъдъци. Това може и да се дължи на факта, че не живееш в България.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #26 on: May 28, 2009, 14:32 »
Интересно мен къде ме поставяш в картинката?

Spokoino Celestialwish, spokoino!
MIslq 4e tova ne e lajica za tvoita usta.
Har4ish si bonusite , a Mustafa moje da ti popmogne s prevoda na izraza - "Aku Bari"
Obeshtavam 4e nqma da go nareka predatel ako ti podskaje....

Fotakiev, spored mene , sled kato se radvash 4e ima takav forum za nas e hubavo da odgovorish na slednite vaprosi:

Fotakiev ti u4astval li si vav Vazroditelniq proces i kade?
Ako ne si , ti imash li blizak priatel ili rodnina koito da e u4astval i kak?
Ako e taka ti, bi li iskal da se izvinish tuka publi4no pred jertvite?
Ako ne si u4astval ti, to ti privetsvash li ideqta onzi koito e u4astval vav VP da se izvini tuka?

Ot odgovorite na tezi vaprosi , ne samo za tebe no i za nas e vajno badeshteto ni.
Oshte pove4e 4e i vav samiqt forum ima kreshtqshta nujda ot dobro psihi4no zdrave.
Ako nie ne se pogrijim za tova, nqma koi drug da go napravi...

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #27 on: May 28, 2009, 14:46 »
Всички мечтаем един да заживеем в една мултикултурна, мултирелигиозна и мултиетническа среда по образец на Обединеното кралство. Среда, в която никой не се възмущава от присъствието на другите, на различните около себе си.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #28 on: May 28, 2009, 14:46 »
Струва ми се, че може да значи нещо от сорта на
"Ако може", "Ако става", нещо такова.

Ne....
No tova e taka:
ako - aku ili akuu.

Ostava da reshish problema sas dumata "bari"

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #29 on: May 28, 2009, 14:48 »
Метка, мога ли да подскажа на английски ?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42