Български > Помаци

Помаци (Нашенци) в Македония, Косово и Албания!

<< < (4/17) > >>

Isyankar:

--- Quote from: mustafa_b on May 28, 2009, 13:34 ---Те прогониха собственото си население от страната, сега пък били загрижени за гораните в Косово и Албания?!

--- End quote ---

Кои те ? Аз включвам ли се в тази група ? Какъв е броят на "те" ? Как мога да се свържа с тях ?

Metka:

--- Quote from: mustafa_b on May 28, 2009, 13:34 ---Метка, каква истина бе брат! Те прогониха собственото си население от страната, сега пък били загрижени за гораните в Косово и Албания?! Ама нали трябва да ни се внуши, че гораните /торбешите/ са най-чистите българи.

Журналистката си върши добре работата, за която й плащат. 

--- End quote ---

Mustafa, az sam tuka i zaradi tebe.
Zashtoto znam 4e si istinski tarsa4 na istini, kolkoto i golemi spamove da se postvat tuka.
Znam 4e pred tebe stoi predizvikatelstvoto edin  den da razkajesh na si4ki nas,
kakvo se e slu4ilo s bashta ti.
Az te razbiram 4e ne paradirash s tova , no naistina e nujno edin den da ni osvetlish.
Nie iskame glednata ti to4ko otnosno nelekata sadba na tvoiat bashta i rod.
I shte te nasar4avame razbira se, badi spokoen.
A shto se kasae za jurnalistkata, az sam v sastoianiq da q osvetlq za nqkoi neshta, poznavam q.
Shte i pishem pismo ot tuka.
No parvo iskam nashite bratq gorancite - Sherif-Mkd,Torbesh i Goranac da si kajat dumata.

fotakiev:

--- Quote from: mustafa_b on May 28, 2009, 13:34 ---Метка, каква истина бе брат! Те прогониха собственото си население от страната, сега пък били загрижени за гораните в Косово и Албания?! Ама нали трябва да ни се внуши, че гораните /торбешите/ са най-чистите българи.

Журналистката си върши добре работата, за която й плащат. 

--- End quote ---

С тези думи показваш, че си и предубеден!
Омразата си казва думата...

mustafa_b:

--- Quote from: Isyankar on May 28, 2009, 13:35 ---Кои те ? Аз включвам ли се в тази група ? Какъв е броят на "те" ? Как мога да се свържа с тях ?

--- End quote ---

"Те" - това са "българщиньовците". Ти си на границата, но Фотакиев е точно от "тях", за връзка се обръщай към него.

Metka:

--- Quote from: fotakiev on May 28, 2009, 13:44 ---С тези думи показваш, че си и предубеден!
Омразата си казва думата...

--- End quote ---
Ne Fotakiev!
Otnovo greshish!
Ti provokirash Mustafa i se opitvash da proektirash - "Stokholmskiq sindrom " varhu nego!
Moje bi ne go osaznavash tova, no na mene mie do bolka poznato!
Ili  se laja?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version