Български > Помаци

Помаци (Нашенци) в Македония, Косово и Албания!

<< < (3/17) > >>

Metka:
Fotakiev!
Moga da te uverq 4e Mustafa e tasra4 na istini!
Razbrahme kakva e tvoita versia, blagodarim ti.
Sega e red na istnsikite Nashenci!

Isyankar:

--- Quote from: mustafa_b on May 28, 2009, 13:05 ---"Българщината" не може да се опиша само с тези три думи, много повече са. Стремежът на "българщиньовците" да "докажат", че сме "братя" / да ме върнат към "истинските корени"/ са ми коствали детството, два куршума в тялото на баща ми и пребиваването му в два затвора, изгнанието на майка ми и сестра ми, преселението на 2 вуйчовци,2 чичовци, 2 лели и едната ми баба в Турция. 

--- End quote ---

Бъркаш "българщината" с "комунистщината" ... В Белене беше пълно с доста християни дето не признаваха "второто" и го мразеха така, както ти мразиш (незнайно защо) - първото...

mustafa_b:
Нищо не бъркам! Говоря за "българщината", която е на повече от 130 години и продължава с пълна сила. Комунизмът си е башка.

ПС - Надявам се, че ти не бъркаш умишлено "българщината" /използвам думата в кавички/ с патриотизма.

Isyankar:
Бъркаш, бъркаш...В българщината няма нищо лошо...както във франчинщината, турчинщината и т.н. Всяко да си знае политическите граници само.

Пък последните 20 години има всичко друго, ама не и българщина, ама това е друг въпрос.

mustafa_b:
Метка, каква истина бе брат! Те прогониха собственото си население от страната, сега пък били загрижени за гораните в Косово и Албания?! Ама нали трябва да ни се внуши, че гораните /торбешите/ са най-чистите българи.

Журналистката си върши добре работата, за която й плащат. 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version