От мое име лично и като представител на сайта pomak.eu Admin искам да призова Чечлията със знанията си като историк помак заедно с Джемал от Чикаго да се върнат във Форума ни!
Техните познания относно произхода на нас помаците,исторически факти от Архивите за безценно богатство за всички ни,нека гледаме позитивно на нещата.
Ако искаме да задържим авторитет и лидерство на такива не са нужни само" поздрави и песни в pomak.eu.
Не сме студио за звукозаписи а за това да се даде гласност на помаклъка,на обикновения човек от село,дошъл тук не да ни слуша песните,а...историята за него и традициите му в живота!
Сайта от мое име ги приканва в името на помаклъка с труда си да допринесат вижда се знания за помаклъка по света! Когато става въпрос за това е редно да сме единни,да боравим с факти а не да се сърдим и търсим кусури!
P.S:- Правя го в името на сайта,утре мен може да ме няма!
Но в днешно време талантливи помаци които много знаят,хора като Метката от с.Брезница,Джемал от Чикаго,Чечлията.. са на пръсти дето ги броим,и макар,че сайта никога не ги е гонил изключвам Чечлиата е редно да си подадем ръка и го правим в името на доброто за този наш народ.!
Учим се,допускали сме грешки като всеки нормален човек,но искаме просперитета да остане за след нас,това е.!
Аз приканих по горе хора като Чечлиата,Метката и Джемал историка да се включат отново активно в сайта с познанията си.
Весела Нова година и късмет на всички ни!