Български > Религия и мистика
Ислямската клетва
Nazmi:
Blagodarq Rahmie,naistina mnogo ot nas sa chuvali za kletvata i ni e bilo strah,men pone,a kakvo e ostanalo dnes i dali ima onazi sila kato predi godini ne znam,ne vqrvam mladite da im puka ili da se pozamislqt!!!
Rahmie:
--- Quote from: Nazmi on January 16, 2009, 13:40 --- Blagodarq Rahmie,naistina mnogo ot nas sa chuvali za kletvata i ni e bilo strah,men pone,a kakvo e ostanalo dnes i dali ima onazi sila kato predi godini ne znam,ne vqrvam mladite da im puka ili da se pozamislqt!!!
--- End quote ---
:) Nay dobre ne pravi i ne misli nikomu zlo... Az pone se starya da ne varsha takiva neshta, pa Allah gleda nali taka kazvat nashte vinagi...Gledai ako mojesh da napravish neshto dobro i da si polezen sas neshto na tozi svyat.
al-fatiha:
За мен да отсъжда може само Аллах!
Гражданските съдии, които отсъждат по някакви "общочовешки" закони, за мен не са справедливи, защото има случаи, в които те накърняват религията на човека.
Nazmi:
--- Quote from: al-fatiha on January 17, 2009, 18:04 ---За мен да отсъжда може само Аллах!
Гражданските съдии, които отсъждат по някакви "общочовешки" закони, за мен не са справедливи, защото има случаи, в които те накърняват религията на човека.
--- End quote ---
Приемам казаното по горе al fatiha,но в днешно време виждаш накъде върви света! Нашите деца дали ще усетят за какво говорим- Ислямската клетва.Ние сме от по старо поколение и искаме да съхраним това,да се знаем,да знаем че има АЛЛАХ и той е над нас,дано всеки по своему го разбере за себе си....
kasmet70:
За мен е по важна човещината,защото познавам доста религиозни без грам морал и човещина ,не че и аз съм безгрешен.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version