Български > Религия и мистика
Ислямската клетва
al-fatiha:
--- Quote from: Nazmi on January 17, 2009, 18:11 --- Приемам казаното по горе al fatiha,но в днешно време виждаш накъде върви света! Нашите деца дали ще усетят за какво говорим- Ислямската клетва.Ние сме от по старо поколение и искаме да съхраним това,да се знаем,да знаем че има АЛЛАХ и той е над нас,дано всеки по своему го разбере за себе си....
--- End quote ---
Назми, аз съм на 15 г., но съм възпитан в религиозно семейство. А моите връстници-мюсюлмани, когато ги питаш за религията, казват с един пренебрежителен тон: "Ми средна работа - и вярвам, и не вярвам."
А животът е едно голямо изпитание, нали така! Аз вярвам, че всичко, което става сега по света, е с цел да се замислим - толкова ли сме големи, че смятаме делата си за големи и велики. Но колко от нас обаче си задават този въпрос, това ми е неизвестно.
Nazmi:
--- Quote from: al-fatiha on January 18, 2009, 14:58 ---Назми, аз съм на 15 г., но съм възпитан в религиозно семейство. А моите връстници-мюсюлмани, когато ги питаш за религията, казват с един пренебрежителен тон: "Ми средна работа - и вярвам, и не вярвам."
А животът е едно голямо изпитание, нали така! Аз вярвам, че всичко, което става сега по света, е с цел да се замислим - толкова ли сме големи, че смятаме делата си за големи и велики. Но колко от нас обаче си задават този въпрос, това ми е неизвестно.
--- End quote ---
Приятно съм изненадан,на 15 години си дано повече има като теб.Поздравление от мен Назми!
al-fatiha:
Благодаря ти!
Напоследък май че се възвърна религиозността и сред мюсюлманите, и сред християните, но има твърде много изкривявания.
Оная религиозност, на която сте възпитани вие, от предишните поколения, макар и тъпкана от комунистите, ние, от моето поколения няма да я усетим. Светът наистина затъва, но инш Аллах, един ден всичко да си дойде на мястото.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version