Български > Фото-галерия

Помаците от Ловешко

<< < (13/15) > >>

Metka:
pomag, нека да си жив и здрав. Обаче имам усещането че не цениш това което сме съхранили.
Това разбира се си е твоя работа.не ти се сардя за това.
Според мене ти се опитваш да ни вмениш вината че не споделяме европейски ценности щото нащи майки. сестри и  дъщери ходят със прочутите помашки шалвари.
Аз не се срамувам от това , а ти?

Според мене ти нападаш Хусейн заради това че преследваш определени политически интереси.И даже нарушаваш правилата на форума, заради омразата ти към него.
След като сте от едно село и не можете да се разберете ние не сме виновни, но недей да искаш от нас да намразиме нашия брат Хусеин Мехмед.

Имам впечатлението че Европа и цивилизования свят одвана са открили шалварите за разлика от тебе.

Предлагам вместо това да видиш тези снимки на испански студентки от Мадрид, които дойдоха в моя дом преди години , специално да се облекат с традиционните шалвари които носят нашите жени ето :

PETER:
Метка, някое моме ако се появи така на плажа ще обере точките. ;)

Metka:

--- Quote from: PETER on July 06, 2009, 20:54 ---Метка, някое моме ако се появи така на плажа ще обере точките. ;)

--- End quote ---
Тази с очилата се казва Моника, от Мадрид е.

Беше в България  само три месеца.
Повярвай ми тя знае какво е плаж по добре и от двамата ни с тебе.
Тя е социална работничка и е била степендиантка чрез проект на ЕС по българските домове за сираци.
В Брезница у нас дойде  само да си почине и разгледа наша край.
Това което каза е че трите месеца като стажантка  й са се видяли като истински тристагодишен ад.
Най щастливите и дни са били само гостуването в Брезница сред помаците...

PETER:
Да, домовете за сираци са си Ад.
Не са хора тия дето си изоставят децата и чакат държавата да ги гледа.

Иначе и аз съм обличал потури, че и чалма съм слагал.
Театър.  ;)

Само дето Помаг говори за друго.

karaveli:
lipsva samo edin diyado ot galata , a toi zaslujava da se snima i kachi ALIMAN NA 82G.I SI PAZI NOSIYATA DORI SE OBLICHA S POTURI I CHALMA.STANAH BANALEN , NO E PRYATNO DA VIDISH TAKIVA HORA

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version