Български > Фото-галерия

Помаците от Ловешко

<< < (12/15) > >>

pomag:
Здравейте, семейството на черно-бялата снимка, са моят прадядо и прабаба/нана/

Metka:
pomag, незнам как да започна, ама да знайш че Хусеин за които говориш  е един от най уважаваните форумци тука.
Според мене ти искаш дискусия с него ама нещо май му влизаш с бутонки.
Почна да използваш неприлични думи и да говориш едва ли не като най съвършенният европеец, като заклеймяваш опредлени ценности в определни помашки села.
Има вероятност доста от нас да те разпознаем като "рогач' които търси провокации.
Кви "лайна", кви пет лева бе?
Кат си се регистрирал си прел и правилата на форума,
убаво е да уважаваш и правалита и нас.

Аа, забравих да ти кажа, аз също уреждам екскурзии, само че не до Турция а до Белгия.
Тарифата ми е по ефтина от тази на Хусейн.
Самолетен билет в двете посоки от София до Брюксел струва - 70 евра!

Така че Хусеин ряпа да яде ;D
Можеш първо да емнеш мене , аз също съм безпартиен но и на мене ми капе мед от сърцето щото името ми е Метка, може и медка ;D
Са остава да ти кажа кой ме субсидира.. ама питай де та да ти кажа! ;D

pomag:
Метка аз съм пак Мустафа, но когато не познаваш хоата премълчи. Гореспоменатия от твоята уста го познаваш от форумите, той само тук може да се покаже, защото се крие зад параван. Аз лично го познавам!!! Живее в моето село на гърба на една патия, която му построи дома а преди това 1-2 години живееше от подаянията на хората от селото ни. Така, че моето мнение е друго.

Dobrev:

--- Quote from: pomag on July 06, 2009, 19:59 ---Метка аз съм пак Мустафа, но когато не познаваш хоата премълчи. Гореспоменатия от твоята уста го познаваш от форумите, той само тук може да се покаже, защото се крие зад параван. Аз лично го познавам!!! Живее в моето село на гърба на една патия, която му построи дома а преди това 1-2 години живееше от подаянията на хората от селото ни. Така, че моето мнение е друго.

--- End quote ---

Pomag, pomag ... загазил си, братче. Хич рита ли се срещу селския ходжа ... Кой ще се моли за душата ти като умреш, недей така. За ходжата само хубаво или нищо!

pomag:
За мен господ е навсякъде, мога и аз да се моля за душата си, а като има толкова мъртавци, за всеки п отделно ли се моли?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version