Author Topic: Ние сме просто - Помаци!  (Read 859908 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline MEHMED_M1

• Candidate member
  • *
Ynt: Ние сме просто Помаци!
« Reply #90 on: September 16, 2008, 10:19 »
ZDR NA VSI4KI AZ MEHMED OT LAJNICA ISE RADVAM MNOGO ZA TOVA KOETO STE NAPRAVILI I 4E  VE4E I NIE IMAME SVOI SAIT I MOJEM DA SPODELIM SVOITE PROBLEMI AZ NAPRIMER IMAM EDIN PROBLEM I BIH IZKAL AKO MOJETE DA ME POSAVETVA TE KAK DA POSTAPQ TA PROBLEMA E AZ RABOTQ KATO INTERNED DOSTAV4IK I SEKRETARKATA I KOLEGATA MI SA HRISTIQNI NO RAZLIKATA MEJDU DVAMATA E UGROMNA NAPRIMER PRIDI IZVESTNO VREME TAZ BQH UPRAVITEL KATO DOIDE SEKRETARKATA PO4NA DA SE ZAQJDA  S MEN IDA MI PRAVI MRASNI  NOMERA I IZKA6E DA NAPRAVI VSI4KO VAZMOJNO DA ME IZGONI ZA6TOTO  STRA6NO MNOGO MRAZELA POMACITE  NEZMNAM KAKVO E GOVORELA NA 6EFA NO E FAKT 4E VE4E NE SAM UPRAVITELNA OFISA I TQ PRODALJAVA DA SI ME TOPI I E KAZALA 4E NQMA DA PRESTANI DOKATO NE NAPRAVI TAKA 4E  AZ DA NE RABOTQ VE4E TUK V TAQ FIRMA BIHTE LI ME POSAVETVALI KAK DA POSTAPQ V TOQ SLU4AI

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #91 on: September 16, 2008, 10:36 »
Здравей Мехмед!

Защо не запишеш разговора ви със колежката ти и после да го дадеш на шефа ви да го чуе. Ясно е,че вярва на нея! Направи така,че той сам да чуе причината заради която тя постъпва така.
Успех! Пък можеш и откровено да седнеш и да поговориш с шефа ви. Ако не стане,потърси си друга работа. Не си трови излишно нервите!
Успех!

Offline rcn

• Senior member
« Reply #92 on: September 16, 2008, 10:55 »
ZDR NA VSI4KI AZ MEHMED OT LAJNICA ISE RADVAM MNOGO ZA TOVA KOETO STE NAPRAVILI I 4E  VE4E I NIE IMAME SVOI SAIT I MOJEM DA SPODELIM SVOITE PROBLEMI AZ NAPRIMER IMAM EDIN PROBLEM I BIH IZKAL AKO MOJETE DA ME POSAVETVA TE KAK DA POSTAPQ TA PROBLEMA E AZ RABOTQ KATO INTERNED DOSTAV4IK I SEKRETARKATA I KOLEGATA MI SA HRISTIQNI NO RAZLIKATA MEJDU DVAMATA E UGROMNA NAPRIMER PRIDI IZVESTNO VREME TAZ BQH UPRAVITEL KATO DOIDE SEKRETARKATA PO4NA DA SE ZAQJDA  S MEN IDA MI PRAVI MRASNI  NOMERA I IZKA6E DA NAPRAVI VSI4KO VAZMOJNO DA ME IZGONI ZA6TOTO  STRA6NO MNOGO MRAZELA POMACITE  NEZMNAM KAKVO E GOVORELA NA 6EFA NO E FAKT 4E VE4E NE SAM UPRAVITELNA OFISA I TQ PRODALJAVA DA SI ME TOPI I E KAZALA 4E NQMA DA PRESTANI DOKATO NE NAPRAVI TAKA 4E  AZ DA NE RABOTQ VE4E TUK V TAQ FIRMA BIHTE LI ME POSAVETVALI KAK DA POSTAPQ V TOQ SLU4AI

Vij bratko veche ima dostatychno ustroystva da se zapishe edin razgovor taka che q zapishi ako mojesh. No naistina Gelina kakto ti kazva ne si trovi nervite - tiya hora i bulgarin biha izgonili ako ne im igrae po svirkata. i moya poznata programist razkazva kak shefa i direktno hvurlil CV na chovek s tursko-arabsko ime bez dori da go chete pri polojenie che sega vsichki firmi sa zakusali za programisti.
Vyarvay v sebe si, digay si obrazovanie i kvalifikaciyata i ne se pritesniavay. Dvete rutse i akyla nikoy ne moje da ti gi vzeme

Offline bayrammolla

• Candidate member
  • *
« Reply #93 on: September 16, 2008, 16:47 »
MEHMET NE SE PRİTESNAVAY ALLAH E SIS TEBE

Offline Adem1

• Member
  • **
  • HATASIZ KUL OLMAZ-ONEMLI OLAN TEKRARLAMAMAK!
« Reply #94 on: September 16, 2008, 16:58 »

Mehmet ne se pretesniavai.
     Lijnitsa v Gotse Del4evsko be6e nali?Blizo do breznitsa,ako ne se lija.
     jivot i zdrave imam pituvane do Turtsia ot tam s moi priateli do Bulgaria ,Makedonia,kosovo i Albania.
     Obe6tavam ti ako ostane vreme 6te gledame da te namerim.
     Gore glavata.Trai o6te malko.........!Na koia partia e simpatizantka tia,ili te mrazi samo zaradi tova,4e si pomakli?

Ako iska6 moje da mi se obadis na tel.0032 485 50 10 82.po vsiakoe vreme ili da mi pi6e§ po Skypi-adresami e adem ili ademmusoglu.

Offline rado

• Senior member
« Reply #95 on: September 19, 2008, 15:58 »
Здравей Мехмед, недей  се тревожи твърде много, тази жена не е християнка или просто няма право да се назовава с това име. За такъв род хора си има специално определение и не му е мястото да го помествам тук. Рано или късно тя ще падне в собствените си простотии. Не знам доколко ти ще издържиш на тези абсурди. В Гоцето ли работиш? Не може да няма начин да не поприказваш със шефа си, все пак сме 21 век и това което тя ти казва си е върха на абсурда, не можеш да мразиш някого просто ей така, щото да речем бил помак.Гелина е права питай я тази мома  ;D , какво точно и пречиш, защото не е възможно да е това което заявява сигурно има нещо друго.

Offline Snake

• Forum fan
« Reply #96 on: September 21, 2008, 01:51 »
Hey,gospoda,kude ni otkarahte-slavqni sme bili-be kakvi slaviani,ma tva si e prevedeno ime-ROB.Koito iska da bude ne slavianin,nas pomacite da ne slaga sred tova robsko pleme.Kato se e izrazil Furera-Slavqnite ne stavat za ni6to,samo za tor na na6ata nazia.Az sum naslednik na trakite,koito nesa imali ni6to robsko,ni v imeto ,ni v povedenito-jivia primer e Spartak.Golqma 4ast ot na6ite obredi suvpadat s albanskite.S bulgarite niamame ama ni6to ob6to.Dobrev,vzemi nau4i ,4e pomazi sa ni vikali  i prez 18-vek.,neni zablujdavai.Vie ste ot slaviansko testo,koito e na vlast i vie ste s nego.Prodajni du6ici ste,za vas parite sa nad vsi4ko.Mislite ,4e ne vijdame kakvi gi vur6at ot Ataka i razdavat na zigani i musulmani pari da stanat 4lenove na partiata Ataka,ta belkim q priemat v Evropa.S va6ite deistvia zaburkvate samo ka6i.Za6to se 4upeha nadgrobnite plo4i -za da se zali4i isliamskoto u nas.Vie za pet pari 6te prodaete ne maika si -sebe si ste prodali ,prodajno pleme-Slavqni=ROBI.A za... a tuk vuv foruma ni durji6 re4.Tova da nee prez komunizma, ... .Su6tata rabota iskate i s nas pomazite da napravite,nqma ravenstvo mejdu nas i vas.Ima samo uvajenie i ni6to drugo.

Offline rado

• Senior member
« Reply #97 on: September 21, 2008, 10:03 »
Ало снаке, намесихте и Хитлер, дръжте се малко газите дълбоки води където сам можете да се удавите. И стига с тези слабоумни брътвежи. Вече не сте интересен с тези безпочвени и изсмукани от незнам кой си пръст славяни = роби и тем подобни глупости. Айде селям ви.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #98 on: September 21, 2008, 12:29 »
Във форума обръщенията и обидите към личноста на съфорумците са строго забранени. Написаните съобщения от този вид ще бъдат изтривани веднага и ще бъдете предупреждавани!

Offline Dobrev

• Forum fan
« Reply #99 on: September 21, 2008, 14:17 »
Dobrev,vzemi nau4i ,4e pomazi sa ni vikali  i prez 18-vek.,neni zablujdavai.Vie ste ot slaviansko testo,koito e na vlast i vie ste s nego.Prodajni du6ici ste,za vas parite sa nad vsi4ko.Mislite ,4e ne vijdame kakvi gi vur6at ot Ataka i razdavat na zigani i musulmani pari da stanat 4lenove na partiata Ataka,ta belkim q priemat v Evropa.S va6ite deistvia zaburkvate samo ka6i.Za6to se 4upeha nadgrobnite plo4i -za da se zali4i isliamskoto u nas.Vie za pet pari 6te prodaete ne maika si -sebe si ste prodali ,prodajno pleme-Slavqni=ROBI.A za... a tuk vuv foruma ni durji6 re4.Tova da nee prez komunizma, ... .Su6tata rabota iskate i s nas pomazite da napravite,nqma ravenstvo mejdu nas i vas.Ima samo uvajenie i ni6to drugo.

Снейк,
1. Вашият приятел Тео говореше, че сме славяни. Защо с мен се заяждаш? Говори на него.
Отговори ми - на какъв език говориш? Славянски(български), тракийски, гръцки?
Те явно траките са били доста добри в генното инженерство, че да те запазят 15 века чистокръвен през вековете. Ама като те гледам от най-чистокръвните траки си. Капка примес няма в теб. Бравос!
2. Покажи ми източник на информация, да видим къде е използван термина "помак" в 18 век.
3. Не, аз не съм на власт. Даже не живея и нямам намерение да живея в България. Емигрирах основно, за да не се разправям с нискоинтелигентни хора като вас. Но простотията край няма - даже и в интернет сте плъзнали.
4. Ислямското във вас зависи единствено от самия вас да го запазите. Евреите са минали през много повече страдания и гонения и са си останали евреи. Чупенето на надгробни плочи не би трябвало да заличи ислямското у вас, ако сте достатъчно силен мюсюлманин.
5. Вашият приятел "фюрера" ако се беше задържал малко повече на власт, от помаците нямаше да има и помен сега.
6. Атака явно е доста актуална, щом толкова я обсъждате. Дерзай! Може и ти да измъкнеш някой лев от тях. Или си се продал на други вече? Може пак да се продадеш, белким ти дадат по-добра цена този път. Продавай, продавай. Явно това е основния ти начин за оцеляване.
7. Аз не държа речи тук. Аз изнасям истини, документи и доказателства. Помаците са наследници на българи християни приели исляма. Това, че ти нямаш понятие от родовата си история, ни най - малко не променя истината.

Ако питаш мен, не бих искал да имам нищо общо с хора като вас. Не ме интересува помак ли си, трак ли си, арменец ли си. Нищо, ами нищо общо не искам да имам с теб.
И недей да говориш за помаците, защото ти нито си представителна извадка, нито пък имаш интелектуалния потенциал да говориш от името ни. Няма равенство между нас, вярно е. Имаш още много път да вървиш за да стигнеш там, където съм аз. 

Името ти говори достатъчно, за това що за животно си - най-благородното.

Offline teo

• Advanced member
  • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
« Reply #100 on: September 21, 2008, 22:47 »
Снейк,
1. Вашият приятел Тео говореше, че сме славяни. Защо с мен се заяждаш? Говори на него.
Те явно траките са били доста добри в генното инженерство, че да те запазят 15 века чистокръвен през вековете. Ама като те гледам от най-чистокръвните траки си. Капка примес няма в теб. Бравос!
2. Покажи ми източник на информация, да видим къде е използван термина "помак" в 18 век.
3. Не, аз не съм на власт. Даже не живея и нямам намерение да живея в България. Емигрирах основно, за да не се разправям с нискоинтелигентни хора като вас. Но простотията край няма - даже и в интернет сте плъзнали.
4. Ислямското във вас зависи единствено от самия вас да го запазите. Евреите са минали през много повече страдания и гонения и са си останали евреи. Чупенето на надгробни плочи не би трябвало да заличи ислямското у вас, ако сте достатъчно силен мюсюлманин.
5. Вашият приятел "фюрера" ако се беше задържал малко повече на власт, от помаците нямаше да има и помен сега.
6. Атака явно е доста актуална, щом толкова я обсъждате. Дерзай! Може и ти да измъкнеш някой лев от тях. Или си се продал на други вече? Може пак да се продадеш, белким ти дадат по-добра цена този път. Продавай, продавай. Явно това е основния ти начин за оцеляване.
7. Аз не държа речи тук. Аз изнасям истини, документи и доказателства. Помаците са наследници на българи християни приели исляма. Това, че ти нямаш понятие от родовата си история, ни най - малко не променя истината.

Ако питаш мен, не бих искал да имам нищо общо с хора като вас. Не ме интересува помак ли си, трак ли си, арменец ли си. Нищо, ами нищо общо не искам да имам с теб.
И недей да говориш за помаците, защото ти нито си представителна извадка, нито пък имаш интелектуалния потенциал да говориш от името ни. Няма равенство между нас, вярно е. Имаш още много път да вървиш за да стигнеш там, където съм аз. 

Добрев а това което казваш според теб сега не е ли обида..Нямал интелектуал!Никак не са хубави думите ти.Вместо да  гледаш тонус да въведеш във разговора...ти хвърляш бензин.
Първо Снайк не е никакъв фашист или незнам какво си да казваш веднага- вашият фюрер.Снайк е достатъчно изтрадал всичко и го боли за неправдите сполетели народа му.

Искам едно уточнение да направя;
 Османската империя не е използвала думата Помаци до Руско-турската война -1878-79.Простата причина .....защото са мюслюмани и за Османската Империя има само мюслюмани.Не се прави разлика на етноса.

Снайк има достатъчно право да си помисли че Помаците водят началото си от траките.Когато казах че помаците са славяни истъквам едната част.във същата тази тема съм давал и днк анализи на Европейскя център за ДНК АНАЛИЗИ,........тоест по днк анализите славяните са 47%,но и траките също имат дял.Не си ме сложил при графата приятели значи ме смяташ за неприятел? ;D ;D

Offline Dobrev

• Forum fan
« Reply #101 on: September 22, 2008, 00:56 »
Не си ме сложил при графата приятели значи ме смяташ за неприятел? ;D ;D

Що така мислиш, бе Тео? Ние може да имаме различни гледни точки, може да се караме, ама чак неприятели да сме -сакън! Аз от неприятели нямам нужда. :) От малодушни приятели също нямам нужда. :) Достойният опонент е винаги добре дошъл.
Нали знаеш, че в спора се ражда истината.  ;)

Поздрави от Маями.

Offline Adem1

• Member
  • **
  • HATASIZ KUL OLMAZ-ONEMLI OLAN TEKRARLAMAMAK!
« Reply #102 on: September 22, 2008, 02:01 »
Снейк,

Pozvolete me da va popitam ,a na vas koi dava pravo da govorite ot imeto na pomatsite i za tiah koi i kakvi sa bili?
         Poznavateli snake ta davate takava otsenka za edin dostoen,4esten pomak,koito go poznavam dobre,koi vi e dal tova pravo?
         Koi va pita koi ste 6to ste?

snake priateliu hi4 nedei mu obri6tai vnimanie na takiv samohvalko.

I prestanete  da se zanimavate s tezi dosstoini,4estni,trudolubivi i izmi4eni ot razli4ni rejimi pomatsi!!!!!
         Te nai  dobre znaet kakvi sa.Vseki e svoboden da se 4uvstva kakivto si iska.Tezi hora da ne sa opitno pole!!!!
          Vie ako imate smelost i dostoinsvo diljite uvajenie na snake.

Offline Dobrev

• Forum fan
« Reply #103 on: September 22, 2008, 02:19 »
Pozvolete me da va popitam ,a na vas koi dava pravo da govorite ot imeto na pomatsite i za tiah koi i kakvi sa bili?  Poznavateli snake ta davate takava otsenka za edin dostoen,4esten pomak,koito go poznavam dobre,koi vi e dal tova pravo? Koi va pita koi ste 6to ste? snake priateliu hi4 nedfei mu obri6tai vnimanie na takiv samohvalko.  
         I prestanete  da se zanimavate s tezi dosstoini,4estni,trudolubivi i izmi4eni ot razli4ni rejimi pomatsi!

Adem 1,
Аз не говоря от името на помаците. Но не искам и вие да говорите от мое име.
Като не искате да признаете, че сте българи - имате това право. Само не говорете от името на всички. Идете в Девинско, Смолянско, Чепеларско и ще видите какво мислят помаците. Те не позволяват даже да ги наречеш помаци, а ползват определението българомохамеданин.

Не, Снейк не го познавам. И той не ме познава. Кое му дава право да говори по ето този начин относно мен? Ако това бяха думи отправени към участник във форума от Турция или към българин християнин, едва ли дълго време щяха да бъдат оставени във форума.

Snake: Pro4eti texta na tazi pesen i koga e poblikuvana i kude za purvi put i togava govori svobodni su4inenia.A tezi ne6ta,dokumentaziite deto gi pokazva  ma ako ima6e svetovno po falshifizirane 6tiahte da ste na 2-mqsto,e bratu6kite vi 6tiaha da sa na 1-nevi davat na vas da se izqvite. Taka,4e kakvoto i da pokajete ot BG-6te e sus sumnitelen proishod kakto i ti samia-pomak,vednuj Djabirov sled tova Djurov,ta Dobrev. A sega ima6 shans  shtom si v Miami ,stani  James,da se digizira6 sred naroda.Kazah i pak si durja na dumata-vie ste prodadeni du6i.A sega si do6ul tuk da mi pokazva6 kolko sme bili blizki  i ednakvi,ami sigorno za tova ot 1912 ,kato se po4ne ta do dnes  prez 20-30 god.,ni trenirat ja za ime ,ja za religia.Ako sme bili bratia tolkova li neni uvrq akula na tezi 7-puti,kajete.Ako misli6 ,4e vzemam pari kato teb ot bulgarska akademia na naukite, Ataka,VMRO,NSP ili DPS- moite izvinenia az nesum kato vas,da tro6a narodna para ...za seene na luji.
Snake: Dobrev,vzemi nau4i ,4e pomazi sa ni vikali  i prez 18-vek.,neni zablujdavai.Vie ste ot slaviansko testo,koito e na vlast i vie ste s nego.Prodajni du6ici ste,za vas parite sa nad vsi4ko.Mislite ,4e ne vijdame kakvi gi vur6at ot Ataka i razdavat na zigani i musulmani pari da stanat 4lenove na partiata Ataka,ta belkim q priemat v Evropa.S va6ite deistvia zaburkvate samo ka6i.Za6to se 4upeha nadgrobnite plo4i -za da se zali4i isliamskoto u nas.Vie za pet pari 6te prodaete ne maika si -sebe si ste prodali ,prodajno pleme-Slavqni=ROBI

Един искрен съвет - подбирайте си по-добре приятелите!

Offline Snake

• Forum fan
« Reply #104 on: September 22, 2008, 02:50 »
Zdr.Dobrev,izvini me za ostriq ezik. Nesum takuv 4ovek,koito da narani drugite.Prav e Teo v Osmanskata imperia nee su6testvuvalo nikakvo ime,ni turci ,ni albanci ,ni pomaci.Az ti kazah,uvajavame vseki i vsi4ki stiga da ne zasqgat nas.Ti,4e si re6il da si bulgari -budi si.Sega si stanal amerikanec-evala edin progresiral 4ovek ot Rodopite. Zatova sigorno bulgarite v Chicago imat predlojenie Shevket Chapadjiev za sledva6tia bul. prezident.Neznam, kak se kazvat v Devinsko pomazite no kato popadnete sred bulgari ako znaete kolko smeshni ste prosto nqma6 ideq.Ama loshoto e ,4e  na bulgarite se predstavqte s edno ime a imate i drugo ...ot tam zapo4vate da lujete a i te {bul.} s pravo sled tova zad gurba vi psuvat ot surce.Dobrev-budi kakuvto si,tova e nai-dobre nemoje6 da gi luje6 horata .Neti e minal nito edin Vuzroditelen proces prez glavata da vidi6 kakvo ne6to e.Pro4eti statiata na vestnik Novinar ot 9-17-08.ozaglavena;" DPS iska obqsnenie ot Mlkov za posegatelstvata sre6tu djamii;",ili vuv vestnik Monitor-"USA-ni hoka za religiozna neturpimost" ot 9-22-08 i da ti stane jasno kude jivee6.