Author Topic: Plamen Paskov v palniq mu blqsak  (Read 8196 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gelina

• Forum fan
Ynt: Plamen Paskov v palniq mu blqsak
« Reply #1 on: March 02, 2009, 19:50 »
Molq da pro4etete vnimatelno celiq dialog mejdu Plamen Paskov i negov saidenik i da vidite celite koito toi presledva, izvodite ostavam za vas...ako e vazmojno admina da zaklu4i temata i da q ostavi samo za 4etene zashtoto se opasqvam 4e glutnicata ot advokati na paskov shte q napalnqt sas spam za da go opravdaqt

Публикувано на: May 15 2008, 02:47 PM   

Пламен Пасков

Група: Потребители
Съобщения: 986
Потребител # 183
Дата на регистрация: 14-March 07

QUOTE (Hitlerista75 @ May 11 2008, 01:32 AM)
Пламене, дори хипотетично да приемем, че това  е осъществимо и има начин за пълното унищожение на чифутската и рязаната сган, твоята идея обхваща ли и избиването  на децата,жените, старците сред чифутите и резаците?  Кой ще организира всичко това, така че да проработи като действаща система през 21 век? Лесно е да дадеш няколко предложения за пълно унищожаване на чифутите и резаците, даващи някакво чувство за облекчение на нашата раса, но все пак живеем в един несъвършен свят и нещата на теория, почти никога не настъпват на практика. Спирам да си чеша езика,Пламене. Бъди по-конкретен.  Измислил ли си технологията на действие?

Накратко: има как да стане това.
Подробната технология за окончетелно решаване на еврейския и турския въпрос може да бъде развита отделно в друга тема.Аз имам няколко идеи, ако искаш пиши на ЛС за повече подробности
Но, както казах - измислена е достатъчно добре технологията и може да бъде подобрена, но няма да се наложи да се мисли отначало.

--------------------

С уважение: Пламен Пасков

Русия:  факс: +7 495 381 2140
Украйна:
България:

--------------------

Украйна:
България:

Възмутен съм от този отговор на Пасков . Той значи само ще подобри технологиите измислени от Хитлер за унищожаване на евреи и ще ги пиложи срещу евреи и турци. Значи за човека е бил за окончателното затриване на турците.И ние добранамерените се опитваме да водим диалог с него.

Когато откритата дейност зацикли ,започват задкулисните скайп игри или писането със много други имена с цел оклеветяването на тези като Сербест Коркмаз ,които не се поддават на контрол. Старите форумци помнят колко дълго продължи удара и манипулациите срещу мен .

А целта каква бе да се компреметира Сербест Коркмаз,да се отклонят критиките му срещу тройната крадлива клика и да се оплюе един от малкото истински защитници на правата на угнетените хора от малцинствата.

Помак.еу сега ми се сърдят. Трябва да ми са благодарни ,че ги спасих от пълно унищожение от чакали. Това предайте на Ондер от мен .Те са били демократични ,са зачитали всяко мнение и са водели диалог.
Може ли сърна да води диалог с чакал   ?

Жалко ,че целта на Пламен Пасков е била да се отнесе дружелюбно с податливите сред нас заради информацията за тези ,които не се поддават на обработка. И на принципа "разделяй , владей и унищожавай " да реши "турският въпрос". И кои са пострадалите " Тези турци и други мюслюмани ,кои са се опълчили срещу ДПС,БСП и Атака и искат да помогнат за решаването на  проблемите на страната в дилаог с градивните българи.

Пламене защо се замълча отговори ! Отговори ми каква си писал на лични ,когато са те попитали какво търсиш в "турските форуми".Кажи как планираш да ни унищожиш нас турците ?

« Last Edit: Today at 11:19:52 am by Realist »  Report Spam   Report to moderator    Logged 

--------------------------------------------------------------------------------
Partiyata na Demokratichnite Promeni be partia na chesta i dostoynstvoto na Turcite i Musulmanite v Bilgaria.Gordeya se s neya !

Ochakvayte nevijdana prez poslednite 100  godini depresia ! Svetit e pred ogoromna humanitarna katastrofa.

Viktoriq
Jr. Member

Re: PLAMEN PASKOV V PALNIQ MU BLQSAK!!!
« Reply #2 on: Today at 10:56:59 am » Quote 

--------------------------------------------------------------------------------
 Аз също съм възмутена от отговорите на шовиниста Пламен Пасков. Бях написала обръщение към Герака, което той подмина умишлено. След като Пламен Пасков определи циганите като "паразити и нашественици", от горния отговор проличават и чудовищните му намерения към други две народности-турската и еврейската. Пасков щял да решава окочателно еврейския и турския въпрос!!! Хитлер нов живот ли живее в тялото и съзнанието на този самозабравил се шовинист и фашист!!!??? Герака, допитай се до юристи дали изказванията на Пламен Пасков са подсъдни и дали той може да бъде подведен под съдебна отговорност за думите си, в които подтиква към геноцид и унищожение на милиони невинни.
Герака, не защитавай шовинизма, расизма и ксенофобията. Казах ти и преди адвокатите на дявола са по-опасни и виновни от самия дявол. Международният съд в Хага все още функционира, имайте го предвид вие от Пламен Пасковата бойна група.

Report Spam   Report to moderator    Logged 

Serbest Korkmaz
Hero Member

Re: PLAMEN PASKOV V PALNIQ MU BLQSAK!!!
« Reply #3 on: Today at 11:17:56 am » Quote 

--------------------

Украйна:
България:

Възмутен съм от този отговор на Пасков . Той значи само ще подобри технологиите измислени от Хитлер за унищожаване на евреи и ще ги пиложи срещу евреи и турци. Значи за човека е бил за окончателното затриване на турците.И ние добранамерените се опитваме да водим диалог с него.

Когато откритата дейност зацикли ,започват задкулисните скайп игри или писането със много други имена с цел оклеветяването на тези като Сербест Коркмаз ,които не се поддават на контрол. Старите форумци помнят колко дълго продължи удара и манипулациите срещу мен .

А целта каква бе да се компреметира Сербест Коркмаз,да се отклонят критиките му срещу тройната крадлива клика и да се оплюе един от малкото истински защитници на правата на угнетените хора от малцинствата.

Помак.еу сега ми се сърдят. Трябва да ми са благодарни ,че ги спасих от пълно унищожение от чакали. Това предайте на Ондер от мен .Те са били демократични ,са зачитали всяко мнение и са водели диалог.
Може ли сърна да води диалог с чакал   ?

Жалко ,че целта на Пламен Пасков е била да се отнесе дружелюбно с податливите сред нас заради информацията за тези ,които не се поддават на обработка. И на принципа "разделяй , владей и унищожавай " да реши "турският въпрос". И кои са пострадалите " Тези турци и други мюслюмани ,кои са се опълчили срещу ДПС,БСП и Атака и искат да помогнат за решаването на  проблемите на страната в дилаог с градивните българи.

Пламене защо се замълча отговори ! Отговори ми каква си писал на лични ,когато са те попитали какво търсиш в "турските форуми".Кажи как планираш да ни унищожиш нас турците ?

Offline teo

• Advanced member
  • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
« Reply #2 on: March 02, 2009, 20:04 »
Бихте ли уточнили къде и във какъв сайт ги казва тези думи Пасков.Ако може дайте линк!

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #3 on: March 02, 2009, 20:15 »
Само копирах посочения линк! Нека Г-н Пасков да обясни! 8)

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #4 on: March 02, 2009, 20:55 »
Само копирах посочения линк! Нека Г-н Пасков да обясни! 8)
Обяснявам:
Такъв текст, такъв постинг никога и никъде не съм писал, и съидейник hitlerista нямам.
Липсата на линк към този мой постинг не е случайна. Бъдете сигурни, че даже и дадат някакъв линк, няма да дадат IP адрес. Въпреки, че според мен и линк няма да дадат.
Данните в "подписа" ми там не е трудно да бъдат копирани, защото аз навсякъде пиша със всичките си контакти. За Copy-Paste много акъл и познания по програмиране не се иска.
Потрудете се да отворите първите няколко страници от постингите ми в профила ми, за да видите списъка на форумите, където наистина съм писал, които са проверяеми и доказуеми.
Ако искате обяснение за този "мой" постинг, мога да го дам доста подробно и отговорно. Но това означава да се направи анализ на междуфорумни и междуличностни конфликти, които бяха инициирани от ...да го наречем: Сербест Коркмаз.
Същият, който пише с ник Viktoria, Bulgarian Pride, Admin, още няколко и има приготвени още много, които лесно могат да бъдат доказани в списъка с Members в неговия форум.
Ако искате подробности, мога да ги дам наистина подробно, (простете за тафтологията), но тогава този форум силно ще "пожълтее" като латино сериал.
Чакам вердикта на администрацията: ако ми кажете, че ги искаме, ще ви ги дам, и то много подробно.

Накратко: това е истеричния опит на С.К. да сатанизира и демонизира личността ми.
Не е първи, и,сигурен съм, няма да е последният.
Обикновенно чрез "други" регистрации, които, въпреки, че заявяват жителство в България, странно защо имат Local Time на компютрите си (вижда се в профила им) идентичен с тези на...админа?!?!?
А сега де!
Който не вярва, да провери, ама бързо, че Админа на Сербест форум може да се усети и да започне да сменя системните часовници на компютъра си.

Пламен Пасков

• Guest
« Reply #5 on: March 02, 2009, 21:10 »
Admin: снет в 21.02 българско време

Viktoriq: снета в 21.01 българско време

Serbest Korkmaz: снет в 21.04 българско време

Bulgarian Pride: снето в 21.17 българско време

Малките разлики са, защото от скриншота до подготовката му за ъплоуд имаше по няколко минути.
Но все пак: "Viktoriq" беше скриншотвана в 21.01 локално българско време.
Сравнете, погледнете и другите и помислете.
Подсказка: Сербест Коркмаз живее в Чикаго, Mount Prospect, то ест, вземете калкулаторите и вижте колко часа ни е часовата разлика и сравнявайте.
Ондер, Гелина, Мустафа, Курт асена, вие имате регистрации там и можете да проверите всичко това.
Нещо повече: ще се удивите колко много регистрирани, но все още неактивни "потребители" имат същото локално време като Сербест Коркмаз.  ;)
Изводите си ги правете вие.
Ключова дума: гледайте срещу Local Time
Админа може да крие IP но не се е досетил да скрие локалното време.
Предложение за тукашните админи: проверете IP адреса на Fati_me.
Нещо ми подсказва, че ще е задокеанско, най-вероятно, от района на Чикаго.
Познах ли?
----
Още въпроси?
Останаха ли илюзии или наивници?

Offline Snake

• Forum fan
Ynt: Ние сме просто Помаци!
« Reply #6 on: March 03, 2009, 22:27 »

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #7 on: March 04, 2009, 00:50 »
Абе нема ли кой да смигне на другаря Путин та да провери дереджето на тоа Пасков в Русия бе  ???
Оооооооооооп грешка, тва май беше за друг форум  ;) ;D ;D ;D

Offline Nedim Mehmedoski

• Moderator
  • Torbesh
« Reply #8 on: March 04, 2009, 01:12 »